MSC World Europe - MSC Cruises

MSC World Europa

MSC World Europa

MSC World Europa er det mest bæredygtige krydstogtskib fra MSC Cruises. Det er det første krydstogtskib fra MSC Cruises, som sejler på LNG. Denne nye form for drivkraft reducerer emissionen, og er et stort skridt mod emissionsfrie krydstogter med MSC Cruises.

MSC World Europa er et utrolig smukt designet krydstogtskib med den nyeste water-recycling teknologi ombord. Skibets innovative propeller er designet til at reducere undervandsstøj.

Men der er naturligvis også plads til nydelse ombord på MSC World Europa, som tilbyder 19 restauranter og fantastisk underholdning. Nyd udsigten fra panorama-loungen, få et adrenalin-kick i Luna Park Arena og fortab dig selv i den ikoniske Kinetic Dome.

Skibsfakta

Jomfrurejse2022
Gæster6761
Besætning2139
Dæk19
Renoveret
2022
Længde
330
m
Tonnage
205700
BT
Hastighed
22
knob

MSC World Europa

Slap af ved poolen, oplev illusioner vist på promenadens gigantiske digitale kuppeltag, besøg forlystelsesparken eller se et blændende Broadway-show. På et krydstogt med MSC World Europa kan du vælge mellem en bred vifte af aktiviteter for hele familien. Dette flydende resort er det første LNG-drevne fartøj i MSC Cruises' flåde.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Underholdningen byder på et stort og varieret udvalg for alle – fra flådens største vandland med VR-teknologi vandrutsjebaner til Luna Park Studio, et multifunktionelt område med 300 pladser, der er skræddersyet til forskellige forestillinger og andre arrangementer.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe