Forfatter |Publiceret den 30 januar, 2024|5.1 min læsning|

Skal du på skiferie med børnene? Så er det helt naturligt at vælge et skiområde, der opfylder alles ønsker og behov, fra de yngste til de ældste. Alt fra børnevenligt underholdning til skikurser. Her kan du læse mere om de mest børnevenlige skiområder til din skiferie med hele familien. Hvor vil du og din familie helst hen? Book din næste børnevenlige skiferie hos Sunweb

Børnevenligt skiområde

Når det kommer til at finde et børnevenligt skiområde, så er der en lang række krav, der skal være opfyldt for at opnå den ultimative skioplevelse. Først og fremmest er det vigtigt, at området råder over børnevenlige pister, der hverken er for stejle eller vanskelige, således de helt små kan øve sig og vænne sig til skiene. Når du har børn med på skiferien, så er undervisning og skikurser også en fremragende idé. Derudover skal skiområdet selvfølgelig også tilbyde sjove og børnevenlige off-piste aktiviteter. Alle disse faktorer bør tages i betragtning, når du booker en skiferie med børn. Skiområder med børnevenlige faciliteter? Her vores favoritter!

Serfaus-Fiss-Ladis, et sandt børneparadis

I hele Europa finder du børnevenlige skiområder, der tjekker ovenstående ønskeliste af, men der er særligt nogle skiområder, der skiller sig ud, og er helt perfekte destinationer for en børnevenlig skiferie! Serfaus-Fiss-Ladis er et sandt børneparadis. I Serfaus-Fiss-Ladis finder du blandt andet 200 kilometer pister, som primært er blå og røde pister. Området byder på mange børnevenlige hoteller, skiskoler og off-piste aktiviteter i børnehøjde. I byen Fiss finder du Bertas Kinderland, perfekt til børn! I skiområdet Serfaus finder du Murmlipark, her kan dine børn udfolde sig på skiene under overvågede forhold samt modtage kyndig vejledning og undervisning. Området tilbyder også mange steder med børnepasning, hvis nu du som forælder skulle trænge til en dag uden børn og bare nyde dit eget selskab. Her bliver børnene passet med stor kærlighed og omsorg, enten med leg i sneen, middagslur eller en tur i børnebiografen. Glade børn giver glade forældre, ikke sandt?

Det børnevenlige skiområde i Serfaus

Det børnevenlige skiområde Serfaus

Børnevenlig skiferie i Zillertal Arena

Et andet meget veloplagt skiområde for børn er Zillertal Arena i Østrig. Dette område har I årevis været et af de mest populære skiområder i Østrig. Her finder du lige knap 150 kilometer pister, hyggelige landsbyer og garanti for sne. Besøg for eksempel landsbyerne Zell am Ziller, Gerlos og Köningsleiten. I dette skiområde finder du mange dygtige og erfarne skilærere, som er velegnede til at undervise dine børn, dermed er Zillertal Arena det ideelle sted at introducere dine børn for skiløb. Sådan kan dine børn på en sikker og tryg måde lære, hvordan man håndterer ski og få en god grundforståelse for skiløb. Selve området er meget overskueligt, så de ældre børn kan prøve kræfter med at stå selvstændigt på ski uden at fare vildt. Som forælder er det en beroligende tanke, ikke sandt?

Stå på ski med dine børn i Zillertal Arena

Stå på ski med dine børn i Zillertal Arena

Oplev magiske Winterberg

Hvis du derimod foretrækker en noget kortere køretur, så finder du skiområdet Winterberg i Tyskland. Winterberg er en lille by, hvor udvalget af pister er mindre, men for børn er dette sted helt perfekt. Pisterne her er nemlig relativt korte og ikke alt for stejle. I Winterberg finder du også en lang række off-piste aktiviteter, som er særdeles velegnet for børn. Her finder du blandt andet både en kælkebane, sjove parker og muligheder for at stå på langrend. I Winterberg er der faktisk over 22 langrendsruter. Efter en lang aktiv dag kan du og din familie vælge at slå jer ned på en hyggelig bar, restaurant eller café. Her kan børnene nyde et lækkert måltid eller en lille snack, mens forældrene måske får sig en kold øl. Er det denne gang, du skal prøve at smage den ægte tyske apfelstrudel?

Smag på den ægte tyske apfelstrudel

Smag på den ægte tyske apfelstrudel

Børnevenlig skiferie

De nævnte skiområder er indrettet så du og familien kan få en dejlig skiferie. Der er forskellige børneklubber for både de små og de lidt større unger. Du kan trygt lade dine børn bevæge sig ud på pisterne, enten ledsaget af dig eller i de overvågede, bemandede skiområder. Både på og udenfor pisterne er børnenes velbefindende sat i højsædet. Udover fantastiske børnvenlige skifaciliteter, så finder du svømmebassiner, dj’s, spændende optrædener, skøtebaner og laserspil. Er dette ikke nok for dine børn? Så frygt ej, du kan også finde trylleforestillinger og filmaftener i biografen. Dit barn vil bestemt ikke komme til at kede sig!

Skiundervisning og -kurser for børn

Undervisning og skikurser for børn

Hos Sunweb finder du en lang række af skiområder med børnevenlige faciliteter. Hvilken destination lyder som det perfekte sted for dig og dine børn? Er det Serfaus-Fiss-Ladis, Zillertal Arena eller Winterberg? Vi elsker helt bestemt alle destinationerne. Kan du slet ikke vente, så kan du hos Sunweb også finde et bredt udvalg af afbudsrejser til børnevenlige skirejser. Er dine børn lidt ældre og lettere øvede på ski, læs denne blog “De bedste skiområder for begyndere“, hvor du kan læse nogle af vores anbefalinger for begyndere på ski. Er du og din familie mere til en skiferie til de Franske Alper, så kan du læse mere om familievenlige skiområder i Frankrig her.

Hej alle sammen! Mit navn er Amalie, 23 år gammel, og jeg er rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at opleve verdenen og dele ud af mine oplevelser. Nogle af mine yndlings destinationer er de græske øer, samt de kanariske øer. Når jeg rejser vægter jeg gastronomiske oplevelser i højsædet, smukke naturperler og kultur højt. Jeg håber at, du kan blive inspireret til endnu en rejse.
30 januar, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar