Forfatter |Publiceret den 10 oktober, 2023|3.1 min læsning|

De fleste tænker nok sol, sand og ørken, når man siger Egypten, men hvad mange ikke ved, er, at Egypten gemmer på et helt fantastisk undervandsrige. Med sin placering ude til Rødehavet byder Egypten på mere end 1500 km kystlinje. Her kan du blandt andet opleve Hurghadas Fantastiske undervandsverden under den egyptiske sol.

Oplev Hurghadas fantastiske undervandsverden på en dykkerferie

Det er ikke kun smukke, gyldne sandstrande, der lokker folk fra hele verden til. Egypten er også et fantastisk sted at udforske livet under havets overflade på en dykkerferie. Her kan du opleve et utal af farvestrålende fisk og smukke koraller. De mange koralrev gør vandet klart og meget attraktivt. og de utallige, farverige fiskearter, gør dykning og snorkling i Egypten til en helt unik oplevelse.

Egypten er faktisk verdenskendt for sine gode dykkerforhold. Selv hvis du ikke ønsker at dykke helt ned på havets bund, har du mulighed for at opleve fisk tæt på vandoverfladen, hvis du har snorkleudstyr.

hurghadas fantastiske undervandsverden

Hurghadas fantastiske undervandsverden: Sharm El Naga

Har du erfaring med dykning og snorkling, og skal der lidt mere til, for at imponere dig, kan vi anbefale en udflugt til Sham El Naga. Sham El Naga er en bugt med en smuk og hyggelig strand lidt ude for Hurghada. Dykker du ned under havets overflade, mødes du af et smukt koralrev, som danner baggrund for et væld af farverige fisk.

På stranden findes solsenge og en lille restaurant, og her er også et dykkercenter, hvor du mod betaling kan leje både snorkle- og dykkerudstyr. Er du til sol, strand og snorkling eller dykning kan du sagtens få en hel dag til at gå her. Du kan opleve Sham El Naga på egen hånd eller tage med Sunweb til den lille, egyptiske perle.

Har du mod på endnu flere dykkereventyr? Omkring 7 km fra Hurghadas gamle bydel, El-Dahar, går der færger til bl.a. Sharm el Sheikh. Her finder du en lang række populære dykkerområder såsom Sharks Bay og dykkerparadiset Naama Bay. Her kan du opleve Rødehavets mylder af farverige fisk og det imponerende koralrev tæt ved kysten.

nyd en solrig strandferie i hurghada

Bo ved stranden

Skal du udforske lidt på egen hånd kan du med fordel bo på et hotel ved stranden i Hurghada. Hurghadas gyldne strande er de fleste steder meget børnevenlige, og de fleste er ejet af hotellerne. Det betyder, at det kun er gæster på hotellet, der må benytte sig af stranden. Fra stranden behøver du ikke at svømme særlig langt ud, før du møder et væld af liv i form af smukke koraller og fisk.

Du finder et stort udvalg af All Inclusive hoteller i Hurghada hos Sunweb, hvor du med garanti kan finde den rejse, der passer til dig. Her findes hoteller med vandrutsjebaner i alle farver og afskygninger og skønne poolområder – perfekt til din familieferie. Du kan finde solrejser til Hurghada på alle tider af året, hvad enten du drømmer om en skøn sommerferie eller et afbræk fra den danske kulde i vinterferien.

Oplev en aktiv ferie i Hurghada

På flere af strandene tilbydes ofte dykkerskole, windsurfing og andre vandsportsaktiviteter, som er helt perfekt til en aktiv ferie. Det kan desuden anbefales at sejle ud til en af de ubeboede øer ud for Hurghadas kyst. Her vil smukke strande vil gøre din ferie uforglemmelig.

Lad dig inspirere til din næste ferie i Egypten blandt alle vores udflugter.

10 oktober, 2023

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar