Forfatter |Publiceret den 23 september, 2022|6.5 min læsning|

VAYA Resorts er luksushoteller i verdensklasse. Du finder VAYA Resorts hoteller og lejligheder på 6 destinationer i de Østrigske Alper: Sölden, Serfaus, St. Anton, Fieberbrunn, Kaprun og Galtür. Hvert resort har sine egne karakteristika, men har alle samme høje niveau af luksus. Denne guide hjælper dig med at vælge det skiområde og den VAYA indkvartering, som passer bedst til dig og din skiferie.

Luksushoteller i verdensklasse – Sölden

Højt oppe i de Østrigske Alper finder du Sölden. Sölden ligger i 3340 meters højde. Igennem hele sæsonen er der et godt snefald helt frem til maj måned. Hvis snefaldet alligevel har brug for en hjælpende hånd, er der snekanoner, så du stadig kan få en snefyldt skiferie. I Sölden har du adgang 144 km pister, som er egnet til både begyndere og øvede. Sölden er en destination, som tilbyder mere end blot skiløb. Så hvorfor ikke prøve en af de mange østrigske restauranter og deres afterski. Du kan også prøve den nye 007-installation eller Big Rally 3. Du vil i hvert fald ikke komme til at kede dig i Sölden!

VAYA Hotel Sölden kan du kombinere det med moderne, luksuriøs indretning og en virkelig god beliggenhed med kun 300 meter til lifterne. Hvis du ikke har lyst til afterski efter en dag på ski, kan du tilbringe din aften i wellnessområdet. Her kan du vælge mellem sauna, urtesauna eller tyrkisk bad.

VAYA Hotel Sölden

VAYA Resorts i Serfaus

Leder du i stedet efter en familievenlig destination? Så er Serfaus-Fiss-Ladis værd at kigge nærmere på. Her finder du 214 km pister, hvor 47 km af dem er blå pister. Her er også et dedikeret grønt område for nybegyndere og børn. Med en højde på 2820 meter, kan Serfaus garantere sne indtil foråret. Der er også rig mulighed for at løbe på langrend på over 30 km stier. Udover at være en familievenlig skidestination har Serfaus også to lækre Vaya hoteller at vælge imellem.

VAYA St. Zeno Lodge ligger kun 300 meter fra byens centrum. Lejlighederne er bygget i træ og sten, som giver en moderne og hyggelig stemning. Alle lejlighederne er smukt indrettet og har udsigt over bjergene. Efter en dag på pisterne, kan du slappe af i VAYA St. Lodges spa. Spaen tilbyder en pool, sauna og tyrkisk bad. Herefter kan du nyde at drikke foran pejsen sammen med familien. Hvis I er en familie med ældre børn, er VAYA St. Lodge et rigtig godt valg.

VAYA Terrazena Serfaus er et rummeligt lejlighedskompleks i rolige omgivelser. Lejlighederne er indrettet i tyrolsk stil med enten balkon eller terrasse og har en fantastisk panoramaudsigt over bjergene. Skiliften ligger 500 meter væk, og der er kun 400 meter til centrum. Du har mulighed for tilkøbe brødservice, så du kan starte dagen med friskbagt morgenbrød. Hotellet har også et legerum til de mindste. Så hvis I er en familie med mindre børn, er dette hotel perfekt for jer.

VAYA Resorts i St. Anton

Skiferie i St. Anton am Alberg er ensbetydende med ski, afterski og vilde dage på pisterne. Med 306 km pister er der skiløb til alle niveauer. Du har også 200 km offpister med stejle skråninger med dyb sne samt et område for snowboardere med forhindringer, hvor du kan øve forskellige hop og tricks. Du kan også tage op på toppen af det højeste bjerg, Valluga, hvis højeste punkt er 2811 meter. Inden du tænker ”nej”, så bare rolig. Du behøver ikke at gå op, du kan tage kabelbanerne fra byen i dalen. Hvis du vil udvikle dit skiløb, og udfordre dig selv på både pisterne og til afterski, så er St Anton am Alberg stedet for dig.

VAYA Resort St. Anton tilbyder lejligheder fra 2-10 personer. Lejlighederne ligger i et roligt og fredeligt område, men det livlige og kendte centrum ligger i gåafstand herfra (ca. 750 meter). Efter en dag på pisterne, kan du slappe af i spaen. Nyd den almindelige sauna og den infrarøde sauna, der er god til at få musklerne til at slappe af, så du er klar til endnu en dag på ski. Herudover er Nassereinbahn-skiliften kun 400 meter væk, så du kan være blandt de først på pisten hver morgen.

VAYA Hotel St. Anton

VAYA Resorts – luksushoteller i verdensklasse i Fieberbrunn

Fieberbrunn er del af det store Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn skiområde. Her har du næsten uendelig snedækkede pister og et smukt landskab, hvor det højeste punkt er 2096 meter. Der er 270 kilometer af pister, og Fieberbrunn et af de største skiområder i Østrig. Der er 140 km blå pister, 112 km røde og 18 km sorte pister. Du kan også finde sneparker for skiløbere og freeriders, oplyste pister og kælkebakker. Du finder ikke mange andre skiområder med så stor variation som denne.

I Fieberbrunn kan du vælge mellem at bo på VAYA Fieberbrunn Hotel eller VAYA Fieberbrunn Lejligheder, som er luksushoteller i verdensklasse. Uanset hvilken du vælger, vil du få moderne luksus. Nyd det store wellnessområde med smuk udsigt over de omkringliggende bjerge. VAYA Fieberbrunn har også egen restaurant. Den er indrettet i ægte bjerghyttestil og tilbyder lækker mad og de fineste, lokale vine samt gode cocktails. Gondolliften er kun et stenkast væk fra Vaya Fieberbrunn, så du kan være den først til at nyde den nye sne hver morgen.

VAYA Fieberbrunn - Hotel

VAYA Resorts i Kaprun

Kaprun ligger i hjertet af det udvidede skiområde Zell Am See – Kaprun. Kaprun er en mindre skisportsby, som emmer af fred og ro. Med liftkortet, Ski Alpin Card, har du adgang til 408 km pister. Her kan du stå på ski i op til 3000 meters højde på gletsjeren Kitzsteinhorn. Der findes også et område specielt til børn, hvor de kan stifte bekendtskab med sneen for første gang. Et besøg i børneområdet kan passende følges op med en kop varm kakao i en af byens mange restauranter.

Hvis du rejser med mindre børn eller gerne vil boltre dig i et stort skiområde, er Kaprun værd at overveje. Tæt på centrum af Kaprun finder du VAYA Kaprun. Her er kræset for detaljerne i alle lejlighederne. De har komfortable stuer, fuldt udstyret køkkener og faldskærms tv. Hvis du skulle have lyst til at tage ud og spise, så prøv restaurant Dorfkrug. Dorfkrug er kendt for sine lækre, lokale retter og ligger lige overfor lejlighederne.

Vaya Kaprun

VAYA hotel- og lejligheder i Galtür

Midt i Silvretta-regionen finder du Galtür, som er det højest beliggende skisportssted i tyrolske Paznaun. Med 43 km præparerede pister er det et godt sted for skiløbere, og så er her meget børnevenligt. Hvis du vil have flere pister, kan du tage skibussen i 12 min, som vil give dig yderligere 75 km pister. Her kan du bo i fredelige omgivelser og nyde bjerglandsbyen Galtür og det store skiområde Isghl.

I sæsonen 2019/2020 kunne vi tilføje Hotel VAYA Galtür og Lejligheder VAYA Galtür. Stilen minder om den du finder hos VAYA Fieberbrunn; god beliggenhed, luksushoteller i verdensklasse med faciliteter såsom wellness, indendørs pool og restauranter. Vaya Galtür er et godt valg for dig, som rejser med vennerne, familien eller som par.

VAYA Galtür - Hotel

Hej! Jeg hedder Dicte, 29 år gammel og rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at rejse og nyder at fortælle om mine eventyr. For mig betyder komfort, god service, kvalitet og gastronomiske oplevelser meget, når jeg rejser. Jeg rejser både alene, med familie samt med venner og kollegaer. Ferie betyder at tage tingene i mit helt eget tempo. Jeg håber, at jeg kan inspirere dig til endnu en rejse.
23 september, 2022

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar