Forfatter |Publiceret den 11 marts, 2024|4.7 min læsning|

Slap af i din private jacuzzi, spis på de bedste restauranter, nyd eksotiske cocktails i måneskinnet og dans til langt ud på natten på de mest trendy klubber. Grækenland er det perfekte sted til en  ekstraordinær luksusferie. Er du klar til en privat suite på et af de luksuriøse hoteller i Grækenland? Så tjek først vores 5 tips til din perfekte luksusferie i Grækenland. Næste skridt er at booke din rejse til Grækenland gennem Sunweb.

Nyd en luksusferie på de græske øer med alt hvad det indebærer

Nyd en luksusferie på de græske øer med alt hvad det indebærer

1. Nyd roen på Excellent Hoteller

Er du på udkig efter den bedste service og luksus? Så book et værelse på et af de luksuriøse Excellent hoteller i Grækenland. Vi har udvalgt de bedste hoteller for dig under kategorien “Excellent”. Så det er nemt for dig at finde det bedste af det bedste. Hvad med din egen jacuzzi, hvor du kan slappe af blandt boblerne? Eller foretrækker du at svømme i dit private pool? Vælg også et Excellent hotel med en ekstra luksuriøs suite, med fuld forplejning. Det er nu meget behageligt efter en varm (og måske svedig) dag, at din værelse er blevet fuldkommen rengjort. Vil du have afslapning på aller højeste niveau? Hvis du bor på et Excellent hotel med et wellnesscenter, kan du vælge mellem en uendelig liste af fantastiske massagebehandlinger og terapier. Tip: en Affusion-massage er den perfekte kur mod hverdags stress. Se alle vores Excellent hoteller her.

2. Fænomenale middage på stjerneklasserestauranter 

En luksusferie i Grækenland er ikke fuldendt uden middag på en toprestaurant. Og dem er der heldigvis mange af! Oplev fantastiske prisbelønnede restauranter, hvor der serveres gastronomiske, uimodståelige retter. Retterne er også en fryd for øjet og virkelig et Instagram-øjeblik værd. Vil du gerne have en privat middag med din elskede eller din familie? Det kan også lade sig gøre! Læs meget mere om den græske madscene her: Mad i Grækenland, bedste restauranter på Rhodos og her bedste restauranter på Zakynthos.

3. Solnedgang på en privat yacht

Vil du se Kreta fra vandet? Lej en luksusyacht eller sejlbåd for en dag i havnen i Heraklion. Ombord sejler en kaptajn dig til en privat strand, mens du kan nyde snacks og drinks. Så du i al ro kan nyde den strålende sol i det smukke klare azurblå vand. Læg dit håndklæde og åben champagneflasken! Er du vild med en smuk solnedgang? Så kan du vælge en krydstogt, hvor du under middagen kan nyde de fantastiske farver fra solnedgangen. Det fotomoment er uvurderligt.

Udforsk havnen i Heraklion på Kreta

Udforsk havnen i Heraklion på Kreta

4. Smag cocktails på de mest trendy strandklubber

Et glas bobler er ikke fuldendt uden en fantastisk udsigt. Er du på Kreta i løbet af din luksusferie i Grækenland? Så skal du helt sikkert besøge Rethymnon om aftenen. Fra boulevarden går du direkte ind i den sensuelle lounge i en trendy café. Vil du først have noget at spise, før du drikker? Så kan du også få de lækreste middelhavsretter her. Friske lokale produkter og jomfruolivenolie fra Kreta: selv i nattelivet er der steder med lækker mad. Slap af med en klassisk gin og tonic, eller foretrækker du de mere eksotiske cocktails? Du kan få det hele her. Sent på aftenen bliver musikken fra DJ’erne mere opkvikkende, og du danser ind i en sprudlende klub. Dans indtil solen står op! Og derefter kan du vende hjem til dit luksushotel i Grækenland og få en omgang lækker søvn.

5. En luksusferie kun for voksne i Grækenland

Vil du gerne sammen med din partner flygte fra hverdagens travlhed derhjemme på et luksushotel i Grækenland? Så overvej et hotel kun for voksne. Her kan du nyde freden uden et aktivt animationshold eller legende børn omkring dig. På et Excellent Hotel med Adults Only-label går vi endnu et skridt videre: her reserverer du en elegant, luksuriøs suite, hvor du kan opleve ultimativ privatliv. Oftest har disse hoteller alt, hvad du har brug for til din perfekte luksusferie i Grækenland. Nyd cocktails ved poolbaren, deltag i en pilates-time i fitnessrummet, eller nyd de mest specielle retter og vine på de hyggelige hotelrestauranter. Det lyder godt, ikke? Se alle vores Excellent voksenhoteller her.

Forkæl dig selv med masser af champagne på ferien

Forkæl dig selv med masser af champagne på ferien

Vil du gerne have et afbræk fra den travle hverdag hjemme i kolde Danmark? Så er du vitterligt kun en lille kort flyvetur væk fra varme og luksus, og med disse 5 tips til din perfekte luksusferie i Grækenland, så er der ingen undskyldninger for ikke at forkæle dig selv lidt. Du kan selvfølgelig også vælge et dejligt all inclusive-hotel i Grækenland. Hvis du er typen der foretrækker god service på hotellet og godt kan lide at slappe af ved poolen dagen lang. Hos Sunweb finder du også et stort udvalg af 5-stjernede hoteller i Grækenland. Udover luksuriøse hoteller, så finder du også en lang række af fantastiske seværdigheder og oplevelser på den græske øer. Se et lille udpluk af dem her: oplevelser på Zakynthos, oplevelser på Korfu, oplevelser på Kreta og her smukke steder på Rhodos.

Hej alle sammen! Mit navn er Amalie, 23 år gammel, og jeg er rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at opleve verdenen og dele ud af mine oplevelser. Nogle af mine yndlings destinationer er de græske øer, samt de kanariske øer. Når jeg rejser vægter jeg gastronomiske oplevelser i højsædet, smukke naturperler og kultur højt. Jeg håber at, du kan blive inspireret til endnu en rejse.
11 marts, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar