Krydstogt på din brullupsrejse

Tag på krydstogt for at fejre dit bryllup

Med alle dine bryllupsplaner ønsker du ikke også at være stresset på din bryllupsrejse, også kaldet honeymoon. Et krydstogt er særdeles velegnet til en bryllupsrejse, fordi det kombinerer forkælelse med at rejse. Et krydstogt omfatter besøg på spændende destinationer, samt faciliteter og underholdning om bord på skibet. Krydstogtskibe er udstyret med spa, wellness, celebrity-chef restauranter, butlers og chikke barer, og den smukkeste udsigt til havet.

De bedste krydstogtselskaber for din honeymoon

Du kan naturligvis fejre din honeymoon på et hvilket som helst krydstogtskib, men der er et antal rederier, der skiller sig ud ved at tilbyde skibe med endnu mere luksus. Følgende krydstogtselskaber tilbyder i følge os den rigtige blanding af afslapning og romantik på bryllupsrejser.

8x hvorfor et krydstogt er ideelt til en honeymoon

1. Der skal faktisk intet planlægges

Vælg din rejserute, book den, og bladr gennem de tilgængelige ekskursioner, som du ønsker at tilføje. Du skal nærmest intet undersøge selv; du tager en beslutning med det samme. Efter planlægningen af et bryllup, er det måske den største fordel ved et krydstogt.

2. Du kommer til steder, som du eller ikke ville besøge

Små skibe betyder bedre adgang. F.eks. med Peregrine Adventures, en premium rejsearrangør. som arrangerer rejser til steder som Seychellerne, Thailand og Malaysia. Mindre end 50 passagerer pr. skib lægger til ved ubeboede, afsidesliggende øer, og svømmer i bugter, som er utilgængelige for store krydstogtskibe - f.eks. Anse Source D'Argent på La Dique, en af de bedste strande i verden. Naturetours.com er en rejseorganisation, som tager de eventyrlystne med til Amazonas på skibet M/V Tucano, et superbæredygtigt skib med solcelledrevet aircondition og lokalt produceret mad.

3. Du besøger flere destinationer i stedet for kun én

Hvis du er den type, der let keder sig, eller bare mener, at afveksling er livets krydderi, er det sikkert ikke en god ide at booke en uge på en beachresort, og derefter ikke forlade stedet. På mange krydstogter kan du opleve en spændende blanding af by og strand, ø og jungle, bjerge og landsbyer. Du kan nyde livet på havet og snorkle, f.eks. på Galapagos med naturalisterne fra Ecoventura, som også arrangerer kajak- og stand-up paddleboard-ture, eller prøve Vietnams mange lækre egnsretter, når du rejser langs kysten mod Hong Kong. Der er kratersøer i Indonesien, og håndværkere at tale med i Kroatien.

4. Det er en mulighed for at lægge alt til side for en stund

Det er ikke sådan, at krydstogtskibe ikke har WiFi om bord, men det er ofte ganske dyrt (og på fjerntliggende steder virker roaming ikke altid), og for at være ærlig, hvem vil sidde og kigge på sin iPhone-skærm på sin bryllupsrejse i stedet for sin ægtefælle? Din honeymoon giver dig mulighed for at slippe væk fra e-mails in inbox'en og anvende tiden, som du normalt bruger på Instagram, til noget andet. Vær til stede i nuet, og ret din opmærksomhed mod nye oplevelser sammen med den, du elsker.

5. Maden er fantastisk

Noget af det bedste ved denne intime og luksuriøse ferie er maden. Det er en udfordring at finde en resort med lige så smagfulde, varierede og upåklagelige måltider, som om bord hos Seabourn og de andre luksuskrydstogtselskaber. Omfattende flerretters menuer med vinarrangement, sushi, lige så god som i Japan, chef's table-oplevelser i et demonstrationskøkken, udflugter til lokale markeder sammen med kokken, og besøgende gæstekokke er blot nogle af de oplevelser, som vil bringe enhver foodie i ekstase.

6. Lad pungen blive hjemme

Det kan være svært at forestille sig, aldrig at behøve at skulle betale en regning, overrække sit kreditkort flere gange om dagen, forsøge at gennemskue fremmed valuta, beregne drikkepenge eller tjekke priserne på menukortet. Vent til du går ombord på et luksuskrydstogtskib som hos Seabourn of Oceania. Her eksistere disse stressende øjeblikke ikke. Næste alt om bord på skibet er inkluderet, det gælder også drikkevarer (hos Seabourn og nogle andre selskaber er drikkepenge og 24-timers roomservice tilmed inkluderet i prisen). Dette gør det meget nemmere at slappe af og stoppe med at bekymre sig om penge eller budget. Bare nyd overfloden.

7. En fantastisk mulighed for at opleve lokal kultur

Nogle ruter inkluderer overnatninger på land, så du kan tilbringe aftenen og natten væk fra skibet, hvis du ønsker det. Silverseas program er utroligt fascinerende, og Seabourns kulturelle ture ledes af veluddannede lokale beboere, som kan besvare alle dine spørgsmål om livet på det sted, du besøger, og virkelige vise dig den ægte atmosfære.

8. Alt uden hast

Hvordan kan du ellers nå at besøge seks-syv destinationer på én rejse uden at skulle springe fra hotel til hotel og fuldstændig at udmatte dig selv? Du kan selv tilpasse rejsen efter dine interesser. De, som elsker historie, er vilde med at besøge gamle byer som Rom, og de, som interessere sig for arkitektur, foretrækker et krydstogt til Rotterdam. Og andre igen vælger et krydstogt, der bringer dem til de allersmukkeste bugter, hvor man kan snuppe en herlig dukkert. Mulighederne for en uforglemmelig honeymoon-krydstogt er uendelige!

Book nemt og hurtigt dit krydstogt hos Sunweb

Nedenfor ses det aktuelle krydstogtudbud fra rederier, som tilbyder honeymoon-krydstogter. Disse selskaber sørger for din drømme-honeymoon.

Din søgning gav følgende resultat