Krydstogt Zeebrugge

Zeebrygge: Oplev maleriske Brügge på dit krydstogt

Zeebrugge er en lille badeby på den belgiske kyst. Krydstogtpassagerer, der lægger til her, benytter ofte lejligheden til at besøge Brügge, som bestemt er værd at opleve.

Krydstogtdestination Zeebrugge

Zeebrugge har en pragtfuld sandstrand, og du kan spise de beste fisk i Belgien, men den ægte seværdighed, maleriske Brügge, ligger 15 kilometer væk. De middelalderlige spir, kanalerne og kamtakkerne på palæernes gavle langs kajen. Det hele er som i et eventyr, og det er en fornøjelse at slentre gennem fortryllende Brügge under dit krydstogt gennem Nordeuropa.

Brügge har utallige seværdigheder. Bestig for eksempel klokketårnet fra det 13. århundrede for en smuk udsigt over det historiske centrum. Besøg Groeninge-museet og stå ansigt til ansigt med malerier af Jan van Eyck og Hieronymus Bosch. Bestil en rundvisning på chokolademuseet eller tag en sejltur på Brügges kanaler. Sidst på dagen kan du slå dig ned på en terrasse på markedet og nyde en belgisk specialøl og lokale specialiteter såsom gryderet med pommes frites, muslinger eller Ghent Waterzooi - en kyllingegryderet.

Seværdigheder på dit krydstogt til Zeebrugge

Belfort
Groeningemuseum
Museum Sint-Janshospitaal
Begijnhof

Belfort

Der venter 366 trappetrin, men så kan du også nyde den smukkeste udsigt over Brügge fra dette klokketårn fra det 13. århundrede.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer