Krydstogt Warnemünde

Warnemünde: En fredsommelig start på dit krydstogt

Warnemünde er den bedst bevarede hemmelighed på dit krydstogt i Østersøen. Denne charmerende badeby med den bredeste strand i Tyskland er absolut et besøg værd.

Krydstogtdestination Warnemünde

Fredsommelige Warnemünde er den perfekte by at slentre rundt i. Bindingsværkshusene langs Alte Strom, den 2 kilometer lange boulevard fuld af hyggelige butikker og udendørscaféer, og den smukke brede strand gør den gamle fiskerby til en af ​​de mest afslappende udflugter på dit krydstogt. Warnemünde har et fungerende fyrtårn fra 1897, og fra toppen af tårnet er der en smuk udsigt over Østersøen.

Warnemünde ligger tæt på Rostock. Grib muligheden for at indsnuse den lokale atmosfære der. Inden for 20 minutter med tog er du i centrum af den gamle hansestad med det ældste universitet i Tyskland og det smukke rådhus fra det 13. århundrede. Afslut denne afslappede dag på dit krydstogt i Nordeuropa i en af ​​de hyggelige biergartens, hvor der er masser af lokale øl at vælge imellem. Og selvfølgelig kan du nyde lokale specialiteter som Fischbrötchen eller bratwurst.

Seværdigerheder i og omkring Warnemünde

Alter Strom
Fyrtårnet i Warnemünde
Teepott
Rostock

Alter Strom

Tyskerne kalder også Alter Strom for 'promenademilen'. Det plejede at være den eneste sejlrute til havnen i Rostock. Nu kan du slentre, shoppe og slå dig ned på en udendørscafé her.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer