Krydstogt i Nordeuropa - Rotterdam

Krydstogt fra Rotterdam

Dit krydstogt starter fra Cruise Terminal Rotterdam, og det betyder nemhed. Rotterdam lige så populær for sit livlige natteliv, som byen er for sine mange fine museer, smukke arkitektur og turistattraktioner ved havet. Byen har også længe været et vigtigt kulturelt centrum.

Krydstogt fra Rotterdam

Selvom Rotterdam blev n√¶sten fuldst√¶ndig √łdelagt af tyske luftangreb 1940, blev byens centrum hurtigt genopbygget efter krigen og indrettet med moderne g√•gader, boligomr√•der og h√łje bygninger, hvilket g√łr det til en af de mest moderne og arkitektonisk interessante byer at bes√łge i Europa.

På trods er sin moderne udstråling går Rotterdams historie helt tilbage til middelalderen, og var allerede blomstrende i det 13. århundrede, da en dæmning blev konstrueret for at adskille floden Rotte (heraf byens navn) fra floden Nieuwe Maas. Rotterdam har også længe været et vigtigt kulturelt centrum. I dag er Rotterdam lige så populær for sit livlige natteliv, som byen er for sine mange fine museer, smukke arkitektur og turistattraktioner ved havet.

Du kan booke et krydstogt til Nordeuropa, Middelhavet eller De Kanariske √ėer med afgang fra Rotterdam.

Krydstogt i Nordeuropa - Rotterdam - Cruise Terminal

Cruise Terminal Rotterdam

Dit krydstogt fra Rotterdam begynder i Cruise Terminal Rotterdam. Krydstogtsterminalen fungerede f√łrhen som afgang- og ankomstpunkt for Holland Amerika Lijn, og anses som en del af byens sociale og industrielle arv. Cruise Terminal Rotterdam byder i √łjeblikket omkring 20 krydstogtskibe velkommen om √•ret, herunder skibe fra krydstogtselskaber som Holland America, Cunard, Fred. Olsen, Norwegian Cruise Line og Princess Cruises. Det er en bygning i to etager med rulletrapper, elevator, toiletter, en glasd√¶kket landgangsbro, butikker samt andre servicer beregnet til de rejsende. Med andre ord en ideel terminal at starte dit krydstogt fra.

Sådan kommer du til Cruise Terminal Rotterdam

Seværdigheder i Rotterdam

Den gamle havn
Museum Boijmans-van Beuningen
Rotterdam Markedshal
Kinderdijks vindm√łller

Den gamle havn

Rotterdams gamle havn (De Oude Haven) ligger i byens revitaliserede s√łfartsdistrikt (Maritieme District), og har en lille havn med restaurerede historiske b√•de, bl.a. husb√•de, som beboes af lokale. N√•r vejret tillader det, kan du sidde udend√łrs p√• en af de mange caf√©er og restauranter, og kigge p√• mennesker eller slentre rundt og kigge p√•, at b√•dene males og repareres.

Din s√łgning gav f√łlgende resultat

Andre destinationer