Bremerhaven

Krydstogt fra Bremerhaven

Den tyske badeby Bremerhaven byder på en skøn maritim atmosfære. Byen var engang hjemsted for den største fiskerihavn i Europa, som stadig kan anes i dag. De fleste aktiviteter bringer dig også til havet.

Krydstogt fra Bremerhaven

Udforsk ubåde og fisketrawlere eller nyd traditionelle fiske- og skaldyrsretter ved vandet. Besøg den gamle fiskerihavn i Bremerhaven, og nyd skibene, som sejler forbi. Få et større indblik i betydningen af ​​emigration for Tyskland på det tyske emigrationscenter, og dyk ned i historien om de mere end syv millioner tyskeres, der drog afsted til Den Nye Verden.

Bremerhaven er absolut et besøg værd på en krydstogt i Nordeuropa.

Bremerhaven Cruise Terminal

Bremerhaven Cruise Terminal

Columbuskaje går langt tilbage i Bremerhavens historie. Kajen har altid spillet en vigtig rolle i byens udvikling, og gør det stadig.

Krydstogtskibe fra hele verden lægger til i Bremerhaven. De imponerende skibe og travlheden på kajen kan opleves fra besøgspunktet på 4. etagei krydstogtterminalen. Her får du en fantastisk panoramaudsigt over skibene og floden Weser.

Hjemmeside for Bremerhaven Cruise Terminal

Seværdigheder i Bremerhaven

Havnen
Det lokale køkken
Shopping
Klimahaus Bremerhaven

Havnen

Hvis du ønsker at foretage dig noget mere 'levende' end et museumsbesøg, så tag en tur til Schaufenster Fischereihafen, den gamle fiskerihavn. Her kan du slendre langs dokkerne og kigge på skibene eller snuppe en bid mad på en af fiskerestauranterne, som ligger langs promenaden.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer