Krydstogt Southampton

Southampton: En god start på dit krydstogt

Southampton har været en af de vigtigste havne i Det Forenede Kongerige i mere end 1000 år. Fra gamle bymure til moderne superyachter i havnen: Fortid og nutid smelter ubesværet sammen i denne sydengelske by.

Krydstogtdestination Southampton

Forgangne ​​tider kommer til live i Southampton. Havnebyen har en rig historie, når det kommer til krydstogter. Bestig bymuren fra det 14. århundrede via den gamle byport Bargate, og du kan omgående forestille dig selv tilbage i middelalderen. Den samme følelse fremkalder det velbevarede middelalderlige Merchant’s House og et besøg på Tudor House Museum med urtehave.

Southampton har endnu mere at byde på. Beundr samtidskunst i City Art Gallery, vintagefly på Solent Sky Museum eller få indsigt i alt, der er værd at vide om Titanic på SeaCity Museum. Har du oplevet nok kultur? Din tur til Southampton er ikke komplet uden en klassisk engelsk ret. Hvad med fish and chips på en af ​​de mange pubber? En kande te med scones og clotted cream? Eller bestil komplet engelsk morgenmad - du vil være mæt i timevis.

Seværdigheder i Southampton

Merchant’s House
SeaCity Museum
Tudor House Museum
Steamship Shieldhall

Merchant’s House

Det middelalderlige Merchant’s House er en af de ældste bygninger i Southampton. Huset er blevet fuldstændig restaureret til sin oprindelige stil fra det 14. århundredel.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer