Forfatter |Publiceret den 15 februar, 2022|2.2 min læsning|

På de græske øer Kos, Rhodos og Kreta samt på den athenske riviera har Sunweb nu opbygget et bredt udvalg af nogle af Grækenlands mest populære hoteller og resorts; Mitsis. Hotellerne er blevet så stor en succes, at vi ikke længere kan forestille os at være dem foruden. Fordi der er så mange forskellige hoteller i denne kæde, kan du opleve noget nyt hvert år, men med den velkendte gode service og høje kvalitet.

Hotel Mitsis Blue Domes Resort & Spa.jpg

Hotel Mitsis Blue Domes Resort & Spa.

Lad mig sætte en smule historie bag skabelsen…

Hvad er det, der gør denne kæde så populær? Vi skal helt tilbage til 70’erne, hvor Konstantinos Mitsis allerede var en travl mand med både tekstil- og vinproduktioner. Men efter at han måske havde drukket for meget et egen vin, besluttede han sig for at tage skridtet videre, og gøre tingene anderledes i 1976. Selv om jeg ikke umiddelbart kan se nogen direkte forbindelse mellem tekstiler og turisme, besluttede Konstantinos at starte en hotelkæde. Han tænkte sikkert: “Det kan ikke gå galt, det kan ikke gå galt. Og han fik ret! I mellemtiden er kæden vokset til at omfatte godt og vel 20 hoteller, der alle er fire- eller femstjernede resorts. Nogle har et fantastisk wellnesscenter og mange skønne faciliteter, mens andre har en fantastisk beliggenhed ved havet, nær spændende byer eller er en kombination af alt dette. Grundlaget forbliver dog altid uændret. Den enorme gæstfrihed kan opleves overalt, uanset hvilket hotel du bor på. Og måske er det netop det, der gør Mitsis hotellerne så succesfulde. At blive modtaget med et bredt smil (af en af de 4000 ansatte) efter en lang rejse er naturligvis en fantastisk start på en vidunderlig ferie på en solrig græsk ø!

Hotel Mitsis Laguna Beach Resort & Spa.jpg

Hotel Mitsis Laguna Beach Resort & Spa

Anerkendt award vinder

Vi har erfaret at chancen for, at et Mitsis hotel opfylder alle dine ønsker, er temmeligt stor. Det gør denne kæde internationalt attraktiv og populær. Det er ikke uden grund, at kæden allerede har modtaget adskillige priser og awards, bl.a. for den perfekte service og den høje kvalitet. Derudover er hotellerne også kendt for deres omfattende All Inclusive programmer og det fremragende forhold mellem pris og kvalitet. Ønsker du at se hele vores udvalg af skønne Mitsis hoteller, kan du klikke her, og gå direkte til Sunwebs hjemmeside, med de mange gode tilbud.

15 februar, 2022

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar