Forfatter |Publiceret den 08 august, 2022|3.5 min læsning|

Når du tænker på din skiferie, kan du garanteret ikke vente med at komme tilbage på pisterne! Du forestiller dig sikkert allerede, hvordan du står på ski på nyfalden sne, udforsker aktiviteter med din familie, nyder en lækker varm chokolade ved pejsen. Du har fundet den indkvartering, du har drømt om på et charmerende feriested eller i et stort skiområde, men har du nu tænkt på alt? Vi har lavet en liste over de ting, du skal gøre for at kunne tage på skiferie, så du kan komme ud på pisterne uden bekymringer. Forbered din skiferie sammen med Sunweb: Intet kunne være nemmere!

Book dit ophold tidligt og oplev fordelene

Få lov til at vælge først blandt det største udvalg, når du booker din skiferie tidligt. På den måde kan du planlægge dit ophold som du ønsker og undgå det uventede. Du får også mere tid til at definere din ferie: Vil du stå på ski med din familie, med to personer eller med en gruppe af venner? Ønsker du at bo i en lille lejlighed, et stort hotel eller en hyggelig chalet? En ting er dog sikkert, når du tager på skiferie med Sunweb: Liftkort er altid inkluderet i prisen! Og med Feriefaktor 100 kan du desuden booke med ro i sindet.

skiferie

Overvej de tjenester, du får brug for på stedet

Det kan f.eks. være nødvendigt at booke dine ski- eller snowboardlektioner på forhånd eller opgradere din pakke. Og med Feriefaktor 100 er der ikke mere stress, før du rejser! Den fleksible ombookingsgaranti giver dig mulighed for at ændre din ferie gratis op til 6 uger før afrejse. Og hvis du er bange for, at der ikke er nok sne under dit ophold, kan du benytte dig af den gratis skigaranti, hvis du bestiller din ferie inden den 17. oktober 2022. Med Sunweb kan du stå på ski uden stress!

Kom i form en eller to måneder i forvejen

Inden du begynder at forberede din skiferie, må du ikke glemme at komme i form, så du er helt klar til din skiferie. Uanset om du er en weekendkriger eller en erfaren atlet, får du her nogle få tips til at undgå smerter og risikoen for skader på pisterne. Vi anbefaler, at du begynder at styrke din kondition en eller to måneder før din skiferie. Og husk at holde dig hydreret!

  • Squats: Stå med ret ryg og lige ben med fødderne i skulderbreddes afstand, bøj i knæene og træk vejret ud på vej ned, mens du spænder mavemusklerne. Alternativt kan du lave jump squats for at øge din kondition.
  • Lunges: Stå med spredte ben med det ene foran, og det andet badud med ret ryg og bøj knæene, mens du ånder ud på vej ned og spænder i mavemusklerne.
  • Planken: Hold underarmene på jorden, hvil på tæerne og hold denne stilling, mens du holder ryggen ret.

skiferie skihop

Tænkt praktisk og enkelt, når du pakker din kuffert

Det er ikke altid lige nemt at forberede en skirejse, især ikke når det gælder om at pakke kufferteren! Her er det vigtigste det tøj og tilbehør, du skal have med dig. Det kan være meget koldt i bjergene, så husk trelagsreglen.

  • Første lag: Skal være åndbart. Dette er eksempelvis teknisk undertøj, der holder dig varm
  • Andet lag: Skal være isolerende. Dette kan for eksempel være fleece og forede leggings/skibukser
  • Tredje lag: Skal være beskyttende. Dette kan være en varm skijakke

Vi råder dig også til at tage briller (husk at tage en speciel tåge maske med), handsker og endelig en vandtæt jakke med. Er pisterne solrige? Så kan du tage et par lag på og tage gode solbriller på med en beskyttelsesfaktor på kategori 4.

Du er nu klar til din skiferie! Når du booker med Sunweb er liftkort altid inkluderet! Og med vores Feriefaktor 100 kan du booke med ro i sindet.

Hvor dejligt at møde dig! Jeg hedder Dicte, 28 år gammel og rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at rejse og nyder at fortælle om mine oplevelser. Til dagligt bor jeg i København med min kæreste og hund. Vi går meget op i god service, kvalitet og elsker godt mad og vin. Vi rejser ofte med venner og nyder friheden i at tage tingene i vores eget tempo.
08 august, 2022

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar