Forfatter |Publiceret den 31 januar, 2022|3.3 min læsning|

Drømmer du om enestående oplevelser på badeferie eller storbyferie i Spanien? Når du tager på ferie i Spanien kan du den ene dag slappe af på en smuk strand, og den næste dag kan du slentre gennem autentiske gader i de smukkeste spanske byer. Uanset om du er til afslappende ferie, fest, natur eller kunst og kultur, har denne vidunderlige feriedestination meget at byde på! 

Spanien er rig på livlige badebyer og steder, hvor der er dejligt stille og roligt. Inde i landet veksler betagende landskaber med små landsbyer. Skjulte steder, hvor det virker som om tiden har stået stille. Landet er også et vidunderligt sted for kunst og kultur, hvor du nemt kan få tiden til at gå på din næste ferie i Spanien.

På flere museer kan du beundre kunstværker af Picasso, Goya og Dali. Flere byer byder på mange attraktioner. Barcelona er fx hjemby for kunstner og arkitekt Gaudí, og Alhambra i Granada er det mest besøgte monument i verden! Det er ikke overraskende, at folk fra hele verden elsker at rejse til Spanien for at holde en uforglemmelig solferie.

Badeferie eller storbyferie i Spanien?

Spanien har vidunderlige øer og kyster til den perfekte badeferie. Har du nogensinde besøgt De Kanariske Øer Gran Canaria, Lanzarote eller Tenerife? Eller hvad med den danske feriefavorit Mallorca? På disse øer kan du nyde de smukkeste strande og de mest idylliske laguner. Generelt er strandene brede og skråner kun let ud i havet, hvilket gør dem ideelle for børn til at svømme og lege.

Kan du lide at skifte en stranddag ud med en bytur? Så er Spanien også det perfekte feriemål. I Barcelona eller Valencia kan du fx kombinere strand og by i én og samme ferie. De fleste steder er der også en smuk boulevard, som man kan slentre langs. Er du på udsigt efter en kombination af pool, strand og byliv? Femstjernede Hotel Ohla Eixample er perfekt til en romantisk get-away.


Foto: Pool, Hotel Ohla Eixample, Barcelona

Spansk tapas og meget mere

Det spanske køkken består af mange underskønne retter. Ud over traditionel paella og tapas er der også mange fiskeretter på menuen. Og det, der er så dejligt i Spanien, er de overdådige frokoster ved middagstid.

Uden at du opdager det, kan du sidde og spise i flere timer med en let brise langs stranden. Selvfølgelig er en kølig drink et must, og derfor kan du bestille sangría næsten overalt, det smager altid godt! Og om aftenen? Her kan du nyde de smukkeste solnedgange på en af de mange terrasser ved vandet eller på en smuk tagterrasse.


Foto: Hotel Globales Pueblo Andaluz, Marbella – Costa del Sol

Oplev en badeferie eller storbyferie i Spanien på din egen måde

Ud over smukke strande og byer har Spanien også en imponerende natur og en imponerende undervandsverden. Du kan vandre, cykle på mountainbike, snorkle, surfe og kitte. Her ud over er det også muligt at tage på organiserede ture som fx en bådtur, en byrundtur, et flamenco-show eller en pubcrawl. Er du nysgerrig efter at vide, hvad du skal lave på din destination? Så kan du gå på opdagelse i Sunweb’s udflugter i Spanien for flere uforglemmelige ferieminder.

Skøn natur, ø-rundtur, jeep safari og autentiske landsbyer? Book en ferie til Mallorca, og find et hav af oplevelser! Det behagelige klima, solen, der næsten altid skinner, og de mange forskellige byer, strande og kulturer, gør Spanien til et ideelt feriemål året rundt.

Hvor i Spanien skal du slå dig ned denne sommer? Få mere inspiration i indlægget “Spaniens skjulte skatte” eller gå på jagt efter din drømmeferie allerede i dag.

Hej! Mit navn er Camilla, og jeg er rejseblogger for Sunweb. Jeg elsker at rejse, og specielt Spanien og Grækenland er to af mine yndlingsdestinationer, når jeg skal nyde en ferie med mine nærmeste. Efter jeg har fået børn, sætter jeg stor pris på familievenlige rejser på hoteller med faciliteter og underholdning til hele familien. Følg med og få tips til din næste rejse!
31 januar, 2022

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar