Queen Mary 2

Queen Mary 2

Føl dig som en sand kongelig på et krydstogt om bord på Queen Mary 2. Krydstogtskibet har siden 2004 sejlet på de mest utrolige ruter over hele verden, og tilbyder en ultimativ krydstogtoplevelse fuld af frihed, plads og luksus om bord.

Queen Mary 2 er et sandt ikon i krydstogtverdenen. Flagskibet fra Cunard er ikke kun et af de mest elegante skibe i flåden, skibet har også en bred vifte af faciliteter om bord. Hvad enten du er i humør til komplet afslapning eller noget mere aktivt; du kan finde det hele om bord. Se fantastisk live underholdning, slap af fra top til tå i spaen eller nyd klassisk britisk afternoon tea. Om bord på  Queen Mary 2 er luksus og gæstfrihed i højsæde, og det afspejles i de mindste detaljer. Hvad enten du nyder en omfattende middag, klæder dig på til gallaaften eller slapper af til tonerne af livemusik; hvert øjeblik om bord på Queen Mary 2 er indbegrebet af elegance og stil.

Skibsfakta

Jomfrurejse2004
Gæster2691
Besætning1292
Dæk14
Bredde
42
m
Længde
345
m
Tonnage
151400
BT
Hastighed
30
knob

Queen Mary 2

Cunard's flagskib Queen Mary 2 er bygget med klassiske atlanterhavsdampere som forbillede. Ombord venter teaterforestillinger med nogle af Shakespeares mest berømte væker, udsøgte restauranter og et stort planetarium.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Oplev komikere, imponerende shows og nogle af Shakespeares mest berømte skuespil i teatret.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe