Queen Anne - Cunard

Queen Anne

Mød Queen Anne! Cunards splinternye krydstogtskib forventes at blive leveret i 2024, og vil blive et sandt blikfang.

Du vil bliver overvældet om bord på Queen Anne. Krydstogtskibet tilbyder plads til næsten 3000 gæster, og er ikke kun selskabets største skib, men også det mest moderne. Den pragtfulde indretning er forfinet helt ned til mindste detalje med en moderne og frisk udstråling. Skibet vil blive udstyret med mange nye faciliteter, såsom et smukt wellness studio og udendørs biograf. Naturligvis finder man også ’gamle’ velkendte venues som Britannia Club og Royal Court Theatre om bord. Et af det bedste steder at tilbringe dagen er Panorama Pool Club, hvor du kan drømme dig væk med en skøn drink og live musik. Queen Anne giver krydstogt helt ny mening!

Skibsfakta

Jomfrurejse2024
Gæster3000
Besætning1050
Dæk13
Renoveret
2024
Længde
323
m
Tonnage
113000
BT
Hastighed
24
knob

Queen Anne

Hvis du vil rejse med komfort, luksus og elegance, så er Queen Anne det rette sted. Kulinariske højdepunkter, fremragende service og festlige aftenarrangementer gør rejsen med Queen Anne til en uforglemmelig oplevelse.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Oplev komikere, imponerende shows og teaterforestillinger i Royal Court Theatre, lyt til en strygekvartet under Afternoon Tea eller nyd en klassisk dans i Queens Room Ballroom. Queen Anne byder på underholdning for enhver smag!

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe