Queen Victoria

Queen Victoria

Oplev et krydstogt om bord på Queen Victoria arrangeret ned til mindste detalje. Det elegante krydstogtskib fra Cunard er elsket for sin elegante og luksuriøse atmosfære og destinationernes mangfoldighed. Et uforglemmeligt krydstogt venter på dig.

Træd ind i en verden af traditionel krydstogtfølelse om bord på Queen Victoria. Dette stilfulde krydstogtskib har siden 2007 været rasende populært blandt krydstogtentusiaster. Er det dit første krydstogt nogensinde, vil du nyde det i fulde drag. Nyd retter i topklasse i en af de fem restauranter eller reserver bord i en specialitetsrestaurant, og lad dig forkæle med kulinariske lækkerier Oplev det brede udbud af underholdning om aftenen, teater og natklubber og tag en svingom i skibets ballroom. Ingen steder slapper du bedre af end i den luksuriøse spa på Queen Victoria eller hvad med en dukkert i en af de udendørs swimmingpools, hvis vejret er til det.

Skibsfakta

Jomfrurejse2007
Gæster2061
Besætning981
Dæk12
Bredde
32
m
Længde
294
m
Tonnage
90746
BT
Hastighed
24
knob

Queen Victoria

Nyd en ægte britisk afternoon tea i Queen's Room, se de spektakulære forestillinger i Royal Court Theater eller forkæl dig selv med en behandling i Mareel Spa. Queen Victoria lader dig opleve stemningen fra dengang, hvor atlanterhavsdamperne dominerede havene.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Oplev komikere, livemusik og storslåede shows med nye forestillinger hver aften.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe