Cunard
4

Cunard

Med mere end 180 års historie og en uovertruffen viden om søfart er det umuligt at forestille sig krydstogtsverdenen uden Cunard. Det britiske rederi kombinerer den autentiske krydstogtfølelse med alle moderne bekvemmeligheder af i dag. Nyd en stor dosis luksus, underholdning og gastronomi i topklasse om bord på smukke skibe.

Par
Luksus
Krydstogt elskere

Populære krydstogter

Oplev Cunard

cunard krydstogt

Et krydstogt som intet andet

Du bør ikke gå glip af et krydstogt med det britiske krydstogtselskab Cunard. Selskabet har en lille flåde med blot tre oceanliners, som tilføjes endnu et skib i 2024. Takket være den klassiske atmosfære om bord vil du få den helt autentiske krydstogtfornemmelse, helt i britisk stil. Nyd afternoon tea i tesalonen, chique gallaaftener og spektakulære teaterforestillinger, mens du rejser til de smukkeste afkroge af verden. Cunard har en rig historie, og har budt Hollywoodstjerner som Elizabeth Taylor og Charlie Chaplin velkommen om bord.

Cunard og bæredygtighed

Cunard har i mange, mange år været forbundet med havet, og selskabet forpligter sig til at beskytte miljøet bedst muligt. Det investerer betydeligt i nye teknologier og forbedringer for at reducere emissioner og begrænse miljøpåvirkningen. Om bord anvendes der ikke engangsplastik og fødevare- og produktionsaffald holdes på et minimalt niveau.

Læs mere om Cunard og bæredygtighed

Ofte stillede spørgsmål Cunard

Vigtig rejseinformation
Hvad er inkluderet i prisen?
Hvordan og hvornår får jeg mine krydstogtsbilletter?
Jeg er handicappet eller har særlige (medicinske) behov, hvad skal jeg overveje?
Kan jeg også booke et fly sammen med et krydstogt?
Kan jeg også bestille en transfer fra lufthavnen til krydstogtterminalen?

Skibe

Din søgning gav følgende resultat