Queen Elizabeth

Queen Elizabeth

Queen Elizabeth er et af de mest populære skibe fra Cunard og ikke uden grund. Smyg dig i kongelig luksus og nyd alle moderne faciliteter om bord i smuk art-deco stil. Gør dig klar til en uforglemmelig rejse; tag på krydstogt med Queen Elizabeth.

Tag en frisk dukkert i en af swimmingpoolene, slæng dig i whirlpoolen eller nyd en afslappet spadseretur på promenadedækket. Du føler dig som havets konge/dronning om bord på Queen Elizabeth. Krydstogtskibet er udstyret med moderne faciliteter, som er luksuriøse og stilfulde ned til mindste detaljer. Bliv afslappet fra top til tå i den smukke spa eller arbejd sveden frem i fitnessrummet. Lyst til noget lækkert? Du kan nyde kulinariske lækkerier i forskellige (specialitets) restauranter. Og hele 10 forskellige barer og lounges står klar med en lækker aperitif. Der mangler heller ikke noget, når det kommer til underholdning. Lad dig rive med i et af de mange teatershows om bord, besøg kasinoet eller nyd en aften med live musik-

Skibsfakta

Jomfrurejse2010
Gæster2081
Besætning1005
Dæk12
Bredde
32
m
Længde
294
m
Tonnage
90900
BT
Hastighed
24
knob

Queen Elizabeth

Nyd en ægte britisk afternoon tea i Queen's Room, se de spektakulære forestillinger i Royal Court Theater eller forkæl dig selv med en behandling i Mareel Spa. Queen Elizabeth lader dig opleve stemningen fra dengang, hvor atlanterhavsdamperne dominerede havene.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Oplev komikere, livemusik og storslåede shows med nye forestillinger hver aften.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe