Krydstogt til Muscat

Krydstogt til Muscat

Omans attraktive hovedstad er en by, om er pakket med Mellemøstens middelalderarv.

Krydstogt til Muscat

Muscat er hovedstaden i Oman, og har omkring 3,1 millioner indbyggere. Det er en banebrydende og progressiv by, som er højtelsket af sine indbyggere. Det er virkelig en fascinerende by og en destination i sig selv, simpelthen Mellemøstens perlen. Indbyggerne er utrolig venlige og yderst villige til at vise deres fantastiske land frem.

Tag en slentretur på den maleriske promenade Mutrah Corniche langs vandet, med det strålende blå hav til den ene side og de hvide bygninger i orientalsk stil til den anden side med de tørre Hajar-bjerge i baggrunden. Besøg Mutrah Souq, et traditionelt arabisk marked (lukket om eftermiddagen), hvor du kan købe omanske og indiske kunstgenstande og antikviteter. Gå ikke glip af Sultan Qaboos Grand Mosque - det tog fire år at væve det enorme persiske tæppe i hovedbedesalen. Besøg det kongelige palads Al Alam med de blå og gule søjler, og se de sandfarvede portugisiske fæstninger fra det 16. århundrede i nærheden.

På et krydstogt i Mellemøsten er Muscat et must-visit! Dit krydstogt omfatter sandsynligvis også et krydstogt til Dubai og et krydstogt til Doha. Det er også fantastiske byer at besøge.

Krydstogthavnen i Muscat

Krydstogthavnen i Muscat

I Muscat lægger krydstogtskibene til i havnen Sultan Qaboos ved kajplads 4 og 5. Havnen ligger tæt by byens centrum Muttrah.

Krydstogthavnen i Muscat - korte fakta:

- Krydstogtskibe lægger til i Muscat.
- Det er strengt forbudt at gå rundt i havnen.
- Krydstogthavnen ligger omkring 2 km fra byens centrum (Muttrah).
- En hop on hop off-bus er tilgængelig.
- Officielle taxaer er tilgængelige for rundvisning og korte ture.

Se krydstogthavnen i Muscat

Seværdigheder i Muscat

New National Museum
Det lokale køkken
Shopping

New National Museum

Får indblik i Omans fortid på elegante New National Museum i Old Muscat. Se de smukt præsenterede arkæologiske artefakter, manuskripter og skibsmodeller på dit besøg i Muscat. Når du er klar med dit besøg, så tag en tur forbi det kongelige palads Al Alam med de blå og gule søjler overfor musset.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer