Krydstogt fra Doha

Krydstogt fra Doha

Hovedstaden i Qatar er en by i udvikling. Engang var det en lille fisker- og perleby, men byen har oplevet en enorm vækst. I dag er det en blanding af ultramodernitet og klassisk kultur.

Krydstogt til Doha

Start dit besøg i Doha i den genopfundne og atmosfæriske Souq Waqif, markedet, hvor du kan gennemse boderne fulde af farverige, duftende krydderier og udsmykket, håndvævet traditionelt tøj. Beundr derefter skatte i verdensklasse på Museum for Islamisk Kunst, hvor gamle persiske tæpper, tyrkiske mosaikker og andet traditionelt håndværk er udstillet. Tag efterfølgende en taxi til Katara Cultural Village, som er bygget i 2010 i en moderne videreudvikling af Qatars klassiske arkitektur, med mange små, skjulte gyder og et kæmpe amfiteater i marmor i centrum.

Det lokale køkken
De forskellige befolkningsgrupper, som har bygget Doha, har også taget deres egne retter med. Det betyder, at du her kan smage retter fra overalt i verden. Prøv de karakteristiske appetitvækkere, enkle, traditionelle Qatar-retter som kabsa, en kombination af tomat- og urtemarineret kylling med stegte mandler og rosiner serveret med ris, eller thareed, en solid gryderet med gulerødder, bønner og kartofler, kylling eller lam.

Krydstogthavn i Doha

Doha Port

Havnen i Doha, nu en kendt cruisehub, er hurtigt blevet en prominent og luksuriøs krydstogtdestination i vintersæsonen.

I 2019 blev en ny passagerterminal med et areal på mere en 6000 kvadratmeter indviet. Terminalen tilbyder passagererne det samme niveau af service og faciliteter som Hamad International Airport, bl.a. problemfri immigration og told, vekselservice, taxa- og busholdepladser, toldfrie butikker, en cafe, venteområder for krydstogtpassagerer og personale samt byrundture og andre turistinformationstjenester.

Takket være fælles indsats fra QNTC og lokale autoriteter, herunder immigration, told og Mwani Qatar, forløber ankomstprocessen hurtig og problemfri for passagerer, der ankommer til havnen i Doha, så de kan nyde destinationens turisttilbud uden at spilde tid.

Med beliggenhed i hjertet af hovedstadens kulturelle distrikt tilbyder haven uovertruffen forbindelse til byens mest prominente turistattraktioner, herunder Corniche, Museum for Islamisk Kunst, Qatar National Museum, Msheireb Downtown, samt det traditionelle marked Souq Waqif.

Ved ankomst mødes krydstogtpassagerne med en traditionel Qatar-velkomst. Der tilbydes et utal af rundvisninger, fra ørkensafari, museer og kulturelle hotspots til shopping og hop on hop off-ture. Taxaer og gratis transport til byens centrum er også tilgængelige for dem, der ønsker at udforske byen på egen hånd.

Doha Port på Wikipedia

Seværdigheder i Doha

Souq
Museum for Islamitisk Kunst
Boulevard 'Corniche'
Shopping

Souq

Traditionelle Souq Waqif er et fortryllende sted at opleve. Der har været et marked her i århundreder, men det oprindelige marked blev ødelagt af brand i 2003. I dag er området ombygget til at ligne et marked fra det 19. århundrede med butikker i muddersten og smukt restaurerede Qatari-bygninger.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer