Krydstogt fra Dubai

Krydstogt fra Dubai

Dubai, én af de syv områder, som sammen danner de Forenede Arabiske Emirater, er en vidtstrakt multikulturel by, som er vokset enormt de seneste årtier. Her finder du alt, du kan ønske dig fra en moderne metropol: shopping i verdensklasse, arkitektur af højeste kvalitet, udsøgt cuisine og luksuriøs afslapning.

Krydstog fra Dubai

Sejl til Dubai, slentr langs vandkanten ved Dubai Marina og se de store yachter og futuristiske skyskrabere. Slap af på sandstrandene Kite Beach eller Sunset Beach, med udsigt til det stilfulde hotel Burj Al Arab, der har form som et sejl. Udforsk charmerende Souk Madinat Jumeirah, met sit netværk af kanaler, der løber langs hoteller i arabisk stil og frodige haver. Besøg derefter den historiske bydel Al Fahidi med de karakteriske, traditionelle sandfarvede bygninger.

Dubai har kælenavnet 'City of Merchants', takket være den omfangsrige handel, eller 'City of Gold' på grund af de enorme guldbutikker. Det mest karakteristiske aspekt ved Dubai er de fabelagtigt indrettede hoteller og kæmpestore butikscentre, som garanteret vil glæde enhver feriegæst. Vejret i Dubai er meget varmt, og alle indendørs rum er forsynet med airconditioning. Om vinteren er det perfekt i Dubai, varmt men svalt, og herligt at opholde sig på stranden. Om foråret kan temperatur løbe op til over 40 graden, og det kan være trykkende lummert.

På et krydstogt i Mellemøsten kan du også besøge byerne Abu Dhabi eller Doha i Qatar.

Krydstogthavn i Doha

Dubai Cruise Terminal

Dubai Cruise Terminal ligger i Port Rashid. Den anses som som én af de 5 mest luksuriøse havne at lægge til i. Mere end 500.000 mennsker ankommer til Dubai Cruise Terminal om året. Havnen i Dubai har kaffebar, deli/lunch-rum og gratis internet fem steder i business-centeret. Desuden er her vekselkontor, hæveautomat og en concierge, der kan hjælpe dig med endagsudflugter. Havneterminalen tilbyder to gratis shuttles, én til Mercato Mall og én til City Center Drive.

Dubai Cruise Terminal hjemmeside

Seværdigheder i Dubai

Palmeøer
Dubai Fountain
Jumeirah Moske
Den gamle by

Palmeøer

Når du besøger Dubai, bør du bruge en dag på at lære de tre kunstige palmeøer at kende, Palm Jumeirah, Deira Island og Palm Jebel Ali, hvor familier og solorejsende kan nyde baderesorterne, svømme, snorkle og dykke. Vandlande og rutsjebaner gør det nemt at køle af på en varm dag, og du kan tilmed svømme med delfiner på øerne.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer