Krydstogt Abu Dhabi

Abu Dhabi: En sensationel start på dit krydstogt

Abu Dhabi er hovedstaden i De Forenede Arabiske Emirater og ligger ved Den Persiske Golf. Det er en by, hvor du ikke keder dig et sekund.

Krydstogtdestination Abu Dhabi

Ligesom nærliggende Dubai er Abu Dhabi en by fuld af moderne vidundere. For eksempel har byen et hotel, der er bygget over Yas Marina Formel 1-banen. Foretrækker du at køre på banen i stedet for at kigge på den fra hotellet? Det er muligt. Uden for væddeløbssæsonen er der rig mulighed for at se, hvor hurtigt du kan løbe på den verdensberømte bane. Den sande spændingssøgende vil også få noget for pengene i Ferrari World. En forlystelsespark med den hurtigste rutsjebane i verden. I Formula Rossa suser du afsted med ikke mindre end 240 kilometer i timen.

Er du parat til nogle roligere aktiviteter? Så besøg den majestætiske Sheikh Zayed Moske med de pletfri hvide søjler, gårdhaver og det største tæppe i verden. Bliv forundret over ​​de forstenede klitter i bydelen Al Wathba. Eller besøg det futuristiske kunstmuseum Louvre Abu Dhabi. Du vil aldrig glemme et besøg i Abu Dhabi under dit krydstog til Emiraterne.

Seværdigheder i Abu Dhabi

Ferrari World
Sheikh Zayed Moske
Louvre Abu Dhabi
Al Wathba's forstenede klitter

Ferrari World

Hvis du er til rutsjebaner, må et besøg i Ferrari World ikke mangle på dit krydstogt til Abu Dhabi. Kun her kan du accelerere fra 0 til 250 kilometer i timen på 5 sekunder. Forbeholdt de sande vovehalse.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer