Krydstogt San Juan

San Juan, Puerto Rico: En fortryllende start på dit krydstogt

San Juan er hovedstanden på Puerto Rico. Den solbeskinnet caribisk ø er et amerikansk protektorat. Tilnavnet 'fortryllelsens ø' er meget berettiget: her kan du hengive dig helt.

Krydstogtdestination San Juan, Puerto Rico

San Juan tilbyder alt fra en middelalderfæstning på høje klipper til avantgarde-gadekunst og autentiske puertoricanske retter såsom mofongo, svinekød med stegte grønne madbananer. San Juan's gamle bydel af er et UNESCO World Heritage Site. Her kan du slentre i timevis gennem autentiske gader, forbi farvestrålende huse, og du støder af og til på den 400 år gamle Muralla, den gamle bymur.

Ligesom alle andre caribiske krydstogtdestinationer har San Juan også drømmestrande. Tag for eksempel til Escambrón Beach , tæt på byens centrum. Når du stikker fødderne ned i det krystalklare vand, glemmer du fuldstændig Danmark. Selvom, der er masser at opleve i San Juan, har du også mulighed for at opdage mere af Puerto Rico på dit krydstogt til Caribien. Tag eksempelvis en dukkert i vandfaldene i den tropiske regnskov El Yunque, eller reserver en sejltur på en katamaran med mulighed for at snorkle.

Seværdigheder i San Juan

Castillo San Felipe del Morro
Museo de las Américas
Stranden El Escambrón
Paseo del Morro

Castillo San Felipe del Morro

El Morro fæstningen fra det 16. århundrede har gennem tidem modstået angreb fra den hollandske, britiske og amerikanske hær. I dag er fæstningen på UNESCO's Verdensarvsliste, og bare udsigten er et højdepunkt under dit besøg i San Juan

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer