Krydstogt Fort Lauderdale

Fort Lauderdale: En brusende start på dit krydstogt

Fort Lauderdale kendes også som Floridas Venedig. De mange kanaler gør det muligt at lære byen at kende fra vandet.

Krydstogtdestination Fort Lauderdale

Med en verdensberømt by som Miami blot 40 kilometer væk bliver Fort Lauderdale ofte en smule overset. Og det er ikke forkert. Denne by i det sydøstlige Florida har så meget at byde på , at du kan få svært ved at bestemme dig, når du besøger byen på dit caribiske krydstogt. For at starte et sted; her er fantastiske strande - Dania Beach, Hollywood Beach, North Ocean Beach, Hallanda beach. Pak håndklædet, solbrillerne og solcremen, og gør dig klar til fuld afslapning.

Har du fået nok af at dase på stranden? Så besøg Fort Lauderdale for 100 år siden i Bonnet House; en smuk landejendom fra 1920'erne. Om aftenen kan du slentre langs Las Olas Boulevard, og bearbejde alle dine indtryk med cocktails på en cocktailbar. Eller tag ud og spis italiensk på Louie Bossi, en restaurant, som også er meget populær blandt de lokale. Har du lyst til mere? Så hop ombord på en vandtaxa og oplev Fort Lauderdales centrum.

Seværdigheder i Fort Lauderdale

Bonnet House
Fort Lauderdale Boulevard
Riverwalk
Museum of Science and Discovery

Bonnet House

Dette historiske plantagehus med tilhørende landejendom stammer fra 1895. Under en rundvisning får du et godt indtryk af husets interiør, og hvordan det var at bo her for 100 år siden.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer