Krydstogt Galveston

Galveston: En spændende start på dit krydstogt

Den charmerende by Galveston i Texas byder på noget for alle. Få indsigt i den tidligere pirathules fascinerende historie, beundr de victorianske bygninger i centrum og nyd ægte strandliv.

Krydstogtdestination Galveston

Jean Lafitte var en pirat, som kaprede skibe i Det Caribiske Hav, og holdt for en tid til i byen Galveston på Galveston Island. Og selvfølgelig kan du tage på en piratrundvisning for at lære mere om byens berømte fortid. Nu er Galveston en respektabel by med en behagelig atmosfære, og mange historiske bygninger og smukke palæer pryder centrum.

Galveston er et spændende bekendtskab på dit krydstogt i Caribien. Besøg for eksempel Moody Gardens, der garanterer timevis af fornøjelse. I dette omfattende kompleks troner tre pyramider. Den ene er et akvarium, hvod du kan opleve livet under vandet i Stillehavet, Antarktis og Caribien. Her er også en zoologisk have med tropiske dyr som aber og fugle, og en vandpark med rutsjebaner. Pleasure Pier på stranden er med sine rutsjebaner og andre attraktioner også et besøg værd. Afslut dagen på molen i en af ​​de mange restauranter, hvor du kan nyde en cocktail og friskfanget fisk.

Seværdigheder i Galveston

Moody Gardens
Galveston Island State Park
Bishop’s Palace
Strand Historical District

Moody Gardens

Forlystelsespark, museum, hotel, golfbaan, akvarium og zoologisk have. Moody Gardens har det hele. Her er tilmed en 3D-biograf, hvilket er perfekt, hvis vejret ikke er det bedste.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer