Forfatter |Publiceret den 31 januar, 2022|2.7 min læsning|

Leder du efter de bedste destinationer i Costa del Sol? Med en forkærlighed til Spanien, findes der mange grunde til at tage på ferie til Costa del Sol. Det fantastiske klima, de smukke strande, muligheden for at danse flamenco eller bare den generelle oplevelse af middelhavskulturen. Lad mig fortælle dig om et par af Spaniens skjulte skatte.

Lej en bil eller book en udflugt og skab de bedste minder. Er du også nysgerrig efter de bedste destinationer på ‘solkysten’ i Andalusien? Jeg har samlet mine favoritter til dig. Lad dig blive inspireret af mine tips og tricks og find en oplevelse du ikke vil glemme denne sommer!

Spaniens skjulte skatte i det mangfoldige Malaga

Malaga byder virkelig på alt, du behøver til en ferie i solen! Der er skønne strande med hyggelige barer, hvor du kan spise den lækreste spanske tapas med sand mellem tæerne og sangria i glasset.

Jeg anbefaler kulturelskere at besøge den berømte katedral, den mauriske fæstning Alcazaba, den gamle havn og kunstdistriktet Soho. Bo på enestående Hotel Barcelo Malaga, hvis du ønsker at bo centralt i smukke og yderst moderne omgivelser

Shopping-mekkaet Marbella

Kan du allerede forestille dig selv gå gennem de smukke, farverige gader og stoppe ved de hyggelige stader, såsom Plaza de los Naranjos? I en af Spaniens skjulte skatte finder du luksusbutikker og eksklusivitet til timevis af shopping. Og når du bliver sulten? På hvert et hjørne er der gode tapasbarer, hvor kan du indtage lette måltider med lidt ‘Tinto de verano’ til at skylde ned med.

Sørg også for at besøge havnen i Puerto Banus, hvor du kan slentre langs jetsettets luksuriøse yachter og designerbutikker. Bo på det lækre luksushotel Hotel Gaudalpin Banus, for den ultimative Marbella oplevelse.

Foto: Hotel Gaudalpin Banus

Hej Fuengirola!

Fuengirola var oprindeligt en fiskerby, der siden er vokset til en moderne badeby. Her ligger de fleste hoteller lige ved den kilometerlange sandstrand, så du behøver aldrig gå langt. En gåtur til lystbådehavnen på den fornyede boulevard med de mange palmer er bestemt en anbefaling. Derudover er der flere flotte vandlande langs havnefronten, hvor børn kan more sig dagen lang.

Skal du have adrenalinen i gang? Kyststrækningen byder på en masse vandsjov såsom jetski, dykning samt surfing lektioner, der alt sammen muligt her! Oplev Fuengirola fra Hotel Occidental Fuengirola, hvor du både bor helt tæt på både strand og by.

Foto: Hotel Occidental Fuengirola

Oplev romantiske Nerja

Den autentiske spanske landsby Nerja ligger på et smukt klippeplateau over havet. Du kan tage en dejlig tur langs kysten, hvor du går langs klipperne og kommer forbi smukke strande. Kombinationen af ​​strandene, et hyggeligt centrum med mange butikker og den smukke natur, gør Nerja til et rejsemål for både store og små.

Jeg vil anbefale, at man finder et hotel i Malaga eller Torremolinos, da Nerja sagtens kan opleves på en halvdagstur. Men bestemt besøget værd! Bliv endnu klogere på, om du skal på badeferie eller storbyferie i Spanien!

Hej! Mit navn er Camilla, og jeg er rejseblogger for Sunweb. Jeg elsker at rejse, og specielt Spanien og Grækenland er to af mine yndlingsdestinationer, når jeg skal nyde en ferie med mine nærmeste. Efter min datter blev født sætter jeg pris på familievenlige rejser på hoteller med faciliteter og underholdning til hele familien. Følg med og få tips til din næste rejse!
31 januar, 2022

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar