Forfatter |Publiceret den 18 december, 2021|2.8 min læsning|

Der findes en række fordele ved at bestille en ferie igennem et rejsebureau frem for at stå for det selv. Ved at bestille ferien igennem et bureau får du mere sikkerhed, ingen skjulte udgifter og stor ekspertise indenfor skiferier. Du kan læse mere om, hvilke fordele du har, når du bestiller en rejse igennem os.  

Det er billigere at bestille en pakkerejse

I modsætning til hvad mange tror, er det faktisk billigere at bestille en pakkerejse. Vi har opbygget et langt og godt forhold til vores samarbejdspartnere rundt om i Europa. Vi samarbejder med transportører, hotelkæder og udlejere af skiudstyr for blot at nævne nogle få, så du kan få den bedste pris.  

Din rejse er økonomisk beskyttet

Det er vigtigt for os, at du kan glæde dig til din næste ferie med ro i maven. Vi ved at en skiferie er en stor udgiftspost på de fleste budgetter og bestilles ofte flere måneder før. Alle rejser bestilt gennem os er økonomisk beskyttet af SGR i tilfælde af insolvens eller konkurs, så du altid kan komme hjem igen. Vi er også registreret i Rejsegarantifonden og Rejsearrangører i Danmark.  

Ingen overraskelser

Når du sammensætter din pakkerejse, kan du altid se, hvad der indgår i din rejse. Du vil ikke blive mødt med ubehagelige, eller uventede, omkostninger på et senere tidspunkt. Derfor er der heller ingen gebyrer, når du betaler med Visa/Dankort eller Mastercard. Den bedste nyhed af dem alle? Hos os er dit liftkort altid inkluderet i rejsens pris.

 

Udnyt mange års erfaring

Vi har over 25 års erfaring med arrangering af skirejser, og vi kender vores destinationer godt. Hvis du er ved at bestille din første skiferie, eller ønsker at udforske et nyt område, kan du bruge timer på at læse artikler eller fora på nettet. Vi har gjort det hårde arbejde for dig, så du kan finde beskrivelser for hvert af landene, områderne og destinationerne som vi rejser til. Alt sammen så du nemmere kan finde det helt rigtige skiområde for dig. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig.  

Personlig pakkerejse

Hos os kan du sammensætte din skiferie, præcis som du ønsker. Vælg selv om du vil rejse med fly, bus eller kør-selv. Det er også muligt at ankomme, hvilken som helst dag i ugen, og blive lige så længe du ønsker det. Det hele kan blive endnu nemmere, hvis du også vælger at leje dit ski- eller snowboardudstyr igennem os. Så står det klar til dig på destinationen.  

Prisvindende skiferier

Vi er utrolig stolte og beæret over at have vundet prisen for verdens bedste skirejsearrangør 5 år i træk ved World Ski Awards. World Ski Awards anerkender, belønner og fejrer fagligheden inden for skiturisme. Priserne vælges ikke kun af eksperter inden for skiturisme, men også af den som ved mest om det – nemlig skigæsterne.   Vi fortsætter det hårde arbejde og vil opretholde vores høje standard for skiferier. For eksempel lancerede vi sidste år CO2-neutrale rejser uden at det koster ekstra for dig. Se alle vores skiferier, som du kan skræddersy lige efter dine ønsker.  

18 december, 2021

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar