Forfatter |Publiceret den 29 juli, 2022|3.4 min læsning|

Selv om sommeren har meget at byde på, så ved vi, at vinteren kommer. Men nu er det slut med at stresse over sidste øjebliks forberedelser. Du kan nemlig bestille din skiferie til den bedste pris, og frem for alt nyde luksuriøse indkvarteringer på vores populære destinationer, når du booker din skiferie tidligt! Kan du ikke vente med at forberede din skiferie? Så kan du her se fem gode grunde til at booke din skiferie i god tid!

En personlig ferie

Skab din egen skræddersyede ferie med Sunweb. Læg dertil et væld af ekstraydelser såsom dagligvarer leveret til feriestedet, ski/snowboard-lektioner for begyndere og erfarne skiløbere, et udvalg af bronze-, sølv- eller diamantudstyr afhængigt af dit niveau… Kort sagt, uanset om du vælger en autentisk ferie i en hytte i Østrig eller et moderne topklassehotel i Frankrig, så har vi en skiferie, der passer til dig! Har du planer om at tage på pisterne med vennerne denne vinter? Hvorfor ikke vælge en 4-stjernet lejlighed i Val Thorens? Det eksklusive Résidence Le Hameau du Kashmir ligger i hjertet af Val Thorens i skiområdet Les Trois Vallées lige på pisten! Der tilbydes al den komfort og de faciliteter, der er nødvendige for et behageligt ophold. Alle faciliteter er derudover lige i nærheden (skilifte, restauranter, leverandører af skiudstyr osv.). For ikke at nævne den betagende udsigt ud over der sneklædte landskab og spaområde på selve stedet. Nu er det tid til at slappe af, du har helt sikkert fortjent det!

Ekstraordinære tilbud

Få ekstraordinære tilbud på de mest populære skisportssteder! Hvorfor ikke vælge en skiferie i juletiden? Eller gå på opdagelse i de storslåede franske alper med din familie, alt sammen med et skipas inkluderet. Fortabt i dette væld af tilbud? Tag og besøg Résidence Kalinda Village, der ligger i Tignes! Det er skønt 4-stjernet lejlighedskompleks, hvor lejlighederne er fordelt over flere bygninger. Efter en lang dag på ski kan du slappe helt af i boblebadet, få varmen i saunen eller forkæle dig selv i wellnesscenteret Ô des Cimes.

Indkvartering af høj kvalitet

Lige så vigtig som selve sportsaktiviteten er indkvarteringen. Hvad kan være bedre end at bo i en komfortabel indkvartering med alt det, du har brug for til en nem og behagelig skiferie? Rummelige værelser, balkon med panoramaudsigt over de snedækkede bjergtoppe, jacuzzi, fuldt udstyret køkken og en afterskibar i nærheden. Intet kunne være mere behageligt for et ophold med familie eller venner! Foretrækker du et varmt og autentisk ophold eller et luksusophold? Oplev vores Secrects eller Excellent koncept!

Skigaranti: Ingen sne? Ingen bekymringer!

Intet er mere frustrerende end en skiferie, der er ødelagt pga. manglende sne! Vores skigaranti giver dig mulighed for at booke et andet sted på samme dato, hvis der ikke er sne. Skigarantien gælder for alle reservationer foretaget til og med den 17. oktober 2022 og gælder for alle ferier mellem den 24. december 2022 og den 25. marts 2023. Alt du skal gøre er at pakke din kuffert!

Tid til at planlægge dine aktiviteter

Når du har booket dit ophold, har du masser af tid til at planlægge dine aktiviteter. Slædekørsel, skøjteløb, snescooterkørsel, besøg på en ostefabrik. Mulighederne er uendelige, og derfor er det vigtigt at tage sig god tid til at finde aktiviteter, du vil nyde allermest. Begynd med at lave en liste, der passer til dit budget og ønsker.

En familieferie betyder i forvejen en masse planlægning… For at gøre det nemt for dig, har vi hos Sunweb samlet alle dine spørgsmål i en enkelt garanti: Feriefaktor 100! Dette omfatter bl.a. fleksibel ombookingsgaranti, hjemrejsegaranti samt Holiday Doctor via Sunweb Appen. Lad bekymringerne ligger der hjemme, mens du kan nyde en fredelig og frem for alt fleksibel ferie!

Hej med dig! Jeg hedder Dicte, 28 år gammel og rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at rejse og nyder at fortælle om mine oplevelser. Til dagligt bor jeg i København med min kæreste og hund. Vi går meget op i god service, kvalitet, god mad og vin. Vi rejser ofte med venner og nyder friheden i at tage tingene i vores helt eget tempo.
29 juli, 2022

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar