Forfatter |Publiceret den 03 april, 2024|4.3 min læsning|

Drømmer du om en ferie fyldt med sol, kultur og uforglemmelige oplevelser? Så er Sicilien det perfekte rejsemål for dig! Dybt forankret i historie og omgivet af det smukke Joniske Hav, byder denne italienske perle på en unik blanding af antikke ruiner og fortryllende landskaber der vil imponere enhver. Og, helt essentielt for en god ferie er en god indkvartering. Hermed kommer vi med vores bud på 3 fantastiske hoteller på Sicilien. Udforsk de mange rejser til Siclien hos Sunweb.

Læs om vores bud på 3 fantastiske hoteller på Sicilien

Læs om vores bud på 3 fantastiske hoteller på Sicilien

1. Familievenligt All inclusive hotel: Hotel Caesar Palace

Dette skønne 4-stjernede hotel er helt ideelt til familier. All inclusive er det perfekte valg for langt de fleste familier, således kan du som forælder nyde mest muligt at din ferie uden at skulle lave maden selv, undersøge nærliggende resturanter og problemer med at bestille borde. Med All inclusive kan du og familien 3 gange dagligt spise i hotellets restaurant, hvor der serveres buffet. Derudover finder du et hav af faciliteter både til store og små. Udover restauranten med buffet, så finder du også et pizzaria og en grill restaurant på hotellet.

Til børnene kan du finde en seperat børnepool, almindelig swimmingpool, legeplads, miniklub, billard, underholdning og fælles tv-stue. Her er altså mange forskellige faciliteter børnene kan give sig i kast med. De voksne kan selvfølgelig også nyde den almindelige swimmingpool eller sågar nyde en drink i loungebaren eller poolbaren. Derudover er der også fitness, til dem der foretrækker at dyrke motion på ferien.

Hotellet ligger i den hyggelige by Giardini Naxos, som er kendt for sin aflange og brede sandstrand. Stranden byder på en omfattende mængde af vandsportsmuligheder. Derudover finder du også en bred vifte af butikker, restauranter, pizzariaer og diskoteker i byen. Shuttlebussen går ind til centrum 4 gange om dagen, så du og familien nemt kan komme ud og opleve byen.

Nyd en All inclusive ferie med familien på Hotel Caesar Palace

Nyd en All inclusive ferie med familien på Hotel Caesar Palace

2. Hotel med privat strand: Hotel Hellenia Yachting

Dette 4-stjernede elegante og stilfulde hotel indbyder til en ferie med afslapning. Med sin enestående placering ved Middelhavet og udsigt til de majestætiske Etna-vulkanen, er dette hotel perfekt til dig der vil kombinere afslapning med oplevelser. Her på hotellet finder du en udendørs swimmingpool og en udendørs jacuzzi. Derudover har hotellet en wellness/spa afdeling som er gratis at benytte. Her kan du også tilkøbe ekstra behandlinger, såsom massage eller hammam. På hotellets restaurant kan du nyde en kulinarisk rejse, hvor du kan smage autentiske sicilianske retter lavet af friske lokale råvarer. Så hvis du kigger efter en romantisk ferie for to, så kan vi klart anbefale dette skønne hotel.

Hotellets beliggenhed giver nem adgang til en række seværdigheder og attraktioner i området. Udforsk de nærliggende historiske byer, besøg UNESCO-listede steder og oplev den rige kulturarv og naturskønhed, som Sicilien har at byde på.

Nyd en voksenferie på Hotel Hellenia Yachting

Nyd en voksenferie på Hotel Hellenia Yachting

3. Et hotel med middelhavsatmosfære: Hotel Caparena

Dette hotel er et 4-stjernet hotel, der med sin enestående beliggenhed ved Det Ioniske Hav og omgivet af frodige haver og uendelige blå farvande, byder på en uforglemmelig ferieoplevelse. Hotellet har endda også sin egen private strand, så du nemt kan pakke strandtasken og komme ned og nyde havet. Derudover finder du på hotellet både en normal swimmingpool og en børnepool. På dette hotel finder du også en wellness/spa afdeling og fitnessrum. Hotellet har også flere forskellige restauranter og barer.

Hotellet tilbyder et udvalg af faciliteter og aktiviteter for at sikre, at du får en mindeværdig oplevelse under dit ophold. Fra vandsportsaktiviteter på stranden til cykelture i det omkringliggende landskab, er der noget for enhver smag og interesse.

Dette hotel ligger i byen Taormina Mare, og her fornemmer du straks den magiske og mytiske atmosfære. Byen ligger på bjerget Monte Tauro, så derfor har du både udsigt over det azurblå ioniske hav og den verdensberømte vulkan Etna. Byen består af smalle gader, hvor du både kan finde butikker, restauranter, barer og spændende seværdigheder.

Nyd den italienske sol på Hotel Caparena

Nyd den italienske sol på Hotel Caparena

Lad din næste ferie gå til det skønne Sicilien i Italien. Sicilien har meget mere at byde på end luksuriøse indkvarteringer og smukke strande. På denne smukke italienske ø kan du også udforske antikke græske templer, middelalderlige byer og barokke paladser. Læs også denne blog: Oplev fortryllende Sicilien i Italien og få meget mere inspiration til oplevelser på Sicilien. Vil du gerne vide mere og ferie i det italienske, så læs med her: 4 højdepunkter i Italien og mad i Italien. Vil du gerne udforske Sicilien med det samme? Så gå på opdagelse i vores afbudsrejser til Sicilien.

Hej alle sammen! Mit navn er Amalie, 23 år gammel, og jeg er rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at opleve verdenen og dele ud af mine oplevelser. Nogle af mine yndlings destinationer er de græske øer, samt de kanariske øer. Når jeg rejser vægter jeg gastronomiske oplevelser i højsædet, smukke naturperler og kultur højt. Jeg håber at, du kan blive inspireret til endnu en rejse.
03 april, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar