Costa Smeralda

Costa Smeralda

Costa Smeralda

Costa Smeralda - opkaldt efter et pragtfuldt stykke land på Sardiens nordøstkyst - bringer spændende modernitet til Costa Cruises flåde. Der der udvist den største opmærksomhed til alle skibets designdetajler, fra den stilfulde og dog simple dekoration til skibets miljøaspekter. Med brug af flydende naturgas udleder skibet minimale udstødningsgasser.

Costa Smeraldas strømlinede design er ment som en hyldest til Italien, et land, hvis raffinement og stil altid har inspireret resten af ​​verden. En stor del af skibets design kan tillægges den internationalt kendte designer Adam Tihany, hvis vision er grundlaget for Costa Smeraldas bæredygtighed.

Skibsfakta

Jomfrurejse2019
Gæster6600
Besætning1682
Dæk20
Bredde
42
m
Længde
337
m
Tonnage
183900
BT
Hastighed
23
knob

Costa Smeralda

Nyd solen på promenadestrøget og bliv underholdt på Colosseo – Costa Smeraldas piazza-lignende midtpunkt, fyldt med barer, lounger og underholdning. Velkommen om bord i en italiensk drømmeverden for store og små.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Poolparty, natklub og Las Vegas-inspirerede shows gør det svært at kede sig. Italienere elsker at vrikke hofterne og torvet Trastevere er et af flere steder med både dansegulv og livemusik.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe