Costa Cruises - Costa Fortuna

Costa Fortuna

Costa Fortuna

Den overdådige atmosfære ombord på et krydstogtskib for 100 år siden tilsat nutidens bekvemmeligheder. Det er Costa Fortuna. Nyd cremet italiensk is, slæng dig på soldækket eller shop i Galleria. På Costa Fortuna smiler livet til dig.

Costa Fortuna er et krydstogtskib i Fortuna-klassen fra Costa Cruises. Skibet kan byde 2.702 passagerer velkommen, og har dermed en mere beskeden størrelse i forhold til nogle af de andre krydstogtskibe i det italienske selskabs flåde. Costa Cruises har eksisteret i over 150 år, og den rige forhistorie hædres med stor med stort H på Costa Fortuna. Du kan bl.a. beundre det smukke atrium, hvor 26 modeller af de ikoniske Costa-skibe står til skue. 

Oplev et live show i Rex 1932 Theatre, dans i Vulcania 1927 Disco eller drik cocktails i Conte Verde 1923 Ballroom. Et krydstogtCosta Fortuna tilbyder det hele. Hvert rum ombord på Costa Fortuna er opkaldt efter et historisk skib, og smyger dig i en atmosfære, der hører til. Men det betyder ikke, at Costa Fortuna ikke er indrettet med moderne faciliteter. Ombord finder du en brusende vandpark, state-of-the art sportsfaciliteter og den berømte Costa spa, som er en af de bedste, et krydstogtselskab kan tilbyde.

Skibsfakta

Jomfrurejse2003
Gæster2698
Besætning1068
Dæk13
Bredde
36
m
Længde
272
m
Tonnage
102587
BT
Hastighed
20
knob

Costa Fortuna

Se en film under stjernerne på pooldækket, deltag i poolpartiet La Notte Bianca og forkæl smagsløgene med italienske lækkerier. Costa Fortuna er et underholdende flydende hotel med italiensk hjerte for store og små.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Poolparty, natklub og Las Vegas-inspirerede shows gør det svært at kede sig. Italienere elsker at danse og derfor er der flere dansegulve med livemusik.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe