Costa Deliziosa - Costa Cruises

Costa Deliziosa

Costa Deliziosa

Pragtfulde Costa Deliziosa repræsenterer state-of-the-art design i sin mest spektakulære form. Former er det centrale tema for den skræddersyede indretning, som er rigt dekoreret. Dygtig brug af lysdesign understreger formerne skabt med ædle, elegante materialer, såsom zebranotræ, Murano-glas og poleret stål.

Den majestætisk atmosfære i Arnaldo Pomodoro, som ligger i Atrium, byder gæsterne velkommen til en meget smuk verden. Det allerbedste inden for underholdning, såsom det imponerende teater i tre etager til den spektakulære 4D-biograf, venter på dig. Drømmer du om et afslappende og opfriskende krydstogt? Så prøv de eksklusive behandlinger i Samsara Spa: 3.500 m2 dedikeret til din wellness.

Costa Deliziosa besøger en række fantastiske havne på sine ruter, herunder den verdensberømte by på vandet Venedig. Med mere end 20 millioner besøgende om året har Venedig kommune truffet foranstaltninger for at beskytte den gamle by med regelsættet #enjoyrespectvenezia. Costa Cruises, fortaler for ansvarlig turisme, støtter dette regelsæt ved at promovere det officielle hæfte, der uddanner og informerer om, hvordan man kan opleve Venedig på en respektfuld og ansvarlig måde. Der er f.eks. alternative ruter til bycentrum, som kan hjælpe med at begrænse trykket i de mest berømte områder, og på samme tid giver besøgende mulighed for at opleve en ny og spændende side af Venedig.

Skibsfakta

Jomfrurejse2009
Gæster2260
Besætning1050
Dæk12
Bredde
35
m
Længde
294
m
Tonnage
92720
BT
Hastighed
23
knob

Costa Deliziosa

Nyd det italienske køkken, se et Las Vegas-inspireret show og gå rundt blandt eksklusive, blinkende materialer. Costa Deliziosa tilhører Costa Cruises mest luksuriøse skibe og viser et farverigt Italien fra sin mest afslappende side.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Poolparty, natklub og Las Vegas-inspirerede shows gør det svært at kede sig. Italienere elsker at danse og derfor er der flere dansegulve med livemusik.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe