Forfatter |Publiceret den 08 juli, 2022|2.6 min læsning|

Når man tænker på ferie, tænker man på at bruge penge. Hos Sunweb mener vi, at alle skal kunne nyde en uforglemmelig ferie i solen, selv dem med et stramt budget! Har du ikke booket din ferie endnu? Opdag vores store udvalg af hoteller til de bedste  priser i sidste øjeblik!

En familieferie på Kreta på Vasia Resort & Spa Hotel

I hjertet af den charmerende lille fiskerby, Sissi, finder du dette luksuriøse hotel beliggende på smukke Kreta. Der er intet bedre end en suite med balkon, hvor man kan nyde den betagende udsigt over havet eller den frodige have. Vandhundene vil være i himlen takket være de syv forskellige pools, der er på hotellet. For ikke at nævne wellnesscentret, som omfatter sauna, opvarmet pool og dampbad. Heller ikke børnene vil ikke blive glemt. På hotellet er der nemlig Sparky Kids Club, der er dedikeret til dem, der venter på sjove aktiviteter! Hvad er på dagsordenen? Skattejagt, maling, sport og vandspil. Selvfølgelig vil de, der elsker kulinariske oplevelser kunne nyde lækker middelhavsmad på Pelagos Taverna-restauranten eller på Trattoria. Kort sagt her finder du alt hjertet begærer. Et behageligt ophold under den græske sol venter på dig!

sparky kids club Foto: Sparky Kids Club

Voksenferie på Aqua Hotel Silhouette & Spa

Costa Bravas smukke kyst beliggende tæt ved det gamle centrum af Malgrat de Mar finder du dette dejlige voksenhotel. Er du typen, der gerne vil det hele på din ferie? Altså både mærke sandet mellem tæerne, når du går mod havets blå bølger, slænge dig på solsengen ved poolen og tage en kort smuttur ind til byens mange restauranter? Så er du kommet til det rigtige sted! Her kan du nyde den centrale placering, der er tæt på både smuk sandstrand og hyggeligt centrum! Her venter et perfekt ophold for dig, der har brug for at tilbringe en børnefrie ferie tæt på det hele. Aqua Hotel Silhouette & Spa Foto: Aqua Hotel Solhouette & Spa smukke pool

Lejligheder Relaxia Lanzaplaya: Et ophold fuld af opdagelser i Puerto Del Carmen

Puerto Del Carmen ligger i den sydlige del af Lanzarote og er en tidligere fiskerby, der er blevet til Lanzarotes største badeby! Lejlighedskomplekset ligger tæt på stranden Playa Grande, så du kan nyde et velfortjent tur i bølgerne hver dag. Træt af stranden? Gå en tur gennem den gamle bydel eller nyd udsigten på havnen. Glem ikke at tage en gourmetpause på en restaurant eller at skåle i kolde forfriskninger i en bar! Vandsportsentusiaster vil blive glade for en surfing-session. For at få en god udsigt over øen kan du besøge den utrolige vulkan Montañas del Fuego i Timanfaya Nationalpark. Et absolut must-see! Lejligheder Relaxia Lanzaplaya Foto: Betagende udsigt over Lejligheder Relaxia Lanzaplaya pools Vil du gernBetagende udsigt over kompleksets poolse se flere af vores afbudsrejser og gode tilbud? Så se med her: Afbudsrejser

Hej med dig! Jeg hedder Dicte, 28 år gammel og rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at rejse og nyder at fortælle om mine oplevelser. Til dagligt bor jeg i København med min kæreste og hund. Vi går meget op i god service, kvalitet, god mad og vin. Vi rejser ofte med venner og nyder friheden i at tage tingene i vores helt eget tempo.
08 juli, 2022

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar