Forfatter |Publiceret den 23 september, 2019|3.9 min læsning|

Efteråret har for alvor gjort sit indtog, og selvom det kan være hyggeligt at sidde foran fjernsynet med en kop varm kakao, når regnen siler ned uden for, vil jeg meget hellere ligge og plaske rundt i en swimmingpool på Gran Canaria. Hvis du, ligesom mig, også drømmer om at bytte kolde og regnfulde dage ud med sol fra en skyfri himmel og lune temperaturer, så skal du læse med her. Jeg har lavet en liste over mine yndlingshoteller på Gran Canaria, hvor du kan nyde en afslappende og solrig ferie.

Hotel Occidental Margaritas

Mit yndlingshotel på Gran Canaria er uden tvivl det lækre All Inclusive hotel Occidental Magaritas. Her er et vidunderligt poolområde, som indbyder til hygge og afslapning med en god bog blandt de høje, grønne palmer. Til familiens yngste er her et stort børneområde med legeplads, gynger og en splash park, som helt sikkert vil falde i god jord hos børnene. Her er desuden også et stort udvalg af fitnessfaciliteter til dig, som nyder at holde formen ved lige under ferien, eller blot synes at det kunne være interessant at prøve kræfter af med en times crossfit eller en omgang tennis. På Hotel Occidental Magaritas slipper du desuden for at skulle bekymre dig om at lave mad. Alle måltider, snacks og drikkevarer er nemlig inkluderet i prisen. Hotellet har en fantastisk beliggenhed i centrum af Playa del Ingles, og ønsker du at bytte poolen ud med sand og havvand, kan du tage den gratis shuttlebus til stranden.

Lejligheder Maracaibo

Lejlighedskomplekset Maracaibo ligger i den populære ferieby Puerto Rico på Gran Canarias sydkyst, hvor mange danskere rejser til år efter år. Maracaibo har en dejligt poolområde, hvor du kan tilbringe feriedagene på en solseng og nyde den spanske sol eller tage en dukkert i den opvarmede swimmingpool. Til de yngste er her en separat børnepool, så de også har mulighed for at plaske lidt rundt og lege i det opvarmede vand. På Maracaibo indkvarteres du i pænt indrettede lejligheder, hvor du og din familie kan tilbringe hyggelige stunder sammen. Skal det være rigtig lækkert, kan du bestille værelse med havudsigt, så du kan sidde og nyde morgenkaffen på balkonen med den smukkeste udsigt over det blå vand. På Maracaibo kan I selv tilberede feriens måltider i lejlighedens tekøkken, eller I kan gå ind til centrum af Puerto Rico og spise på en af byens mange restauranter.

Hotel Maspalomas Princess

Det lækre All Inclusive hotel Maspalomas Princess står også højt på min liste over dejlige hoteller på Gran Canaria. I det frodige poolområde svajer de grønne palmer i den lette brise fra havet og indbyder til ren afslapning. Hotellet er perfekt til dig, som vil nyde en afslappende ferie i, hvad der mest af alt minder om et tropisk paradis. Da dit ophold er med All Inclusive indgår alle måltider, snacks og drikkevarer i prisen, og du skal derfor hverken bekymre dig om ekstraregninger eller hvor I skal spise aftensmad.

Lejligheder Roslara

Lejlighedskomplekset Roslara er perfekt til dig, som leder efter en budgetvenlig ferie til Gran Canaria. Lejlighederne er lyse og moderne indrettet med alt, hvad du skal bruge på din ferie. Roslara har en rolig beliggenhed højt hævet over havet, og det bedste af det hele er den smukke udsigt ud over det bakkede landskab og havet i horisonten. Feriedagene kan du bruge ved poolområdet, hvor du kan ligge og nyde den varme, spanske sol og tage dig en forfriskende dukkert, når det bliver nødvendigt.

Lejligheder Turbo Club Maspalomas

Lejlighedskomplekset Turbo Club Maspalomas er perfekt til børnefamilier. Her er børnepool og legeplads, så familiens yngste medlemmer også kan hygge sig på ferien. Til de voksne er her et dejlig poolområde, hvor I kan ligge og nyde solens varme stråler og tage jer en forfriskende dukkert i poolen. Stranden ligger kun en kort køretur væk i den gratis shuttlebus og byder på fint lyst sand, som børnene vil elske at bygge sandslotte i. På Turbo Club Maspalomas er alle måltider og drikkevarer inkluderet, så I skal slet ikke bekymre jer om dyre restaurantbesøg eller opvask.

Hej! Mit navn er Camilla, og jeg er rejseblogger for Sunweb. Jeg elsker at rejse, og specielt Spanien og Grækenland er to af mine yndlingsdestinationer, når jeg skal nyde en ferie med mine nærmeste. Efter min datter blev født sætter jeg pris på familievenlige rejser på hoteller med faciliteter og underholdning til hele familien. Følg med og få tips til din næste rejse!
23 september, 2019

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar