Forfatter |Publiceret den 02 januar, 2022|3.5 min læsning|

”Kan du anbefale et godt hotel til vores sommerferie?” Det er et spørgsmål, som jeg ofte får, når jeg er til sociale arrangementer. Og jeg elsker at hjælpe venner og familie med at finde det perfekte sted at tilbringe årets sommerferie. Derfor har jeg mine egne små lister med favorithoteller til familier med store børn, familier med små børn, unge par og ældre par. Når jeg bliver spurgt ind til favoritterne for børnefamilier, ender jeg stort set altid på familiehoteller i Tyrkiet. Her er rigtigt mange hoteller, som har det hele til en børnefamilie – og lidt mere. I dagens indlæg har jeg derfor fundet 3 hoteller, som er perfekte til familieferien i Tyrkiet.

Hotel Royal Seginus  i Antalya-Lara – Den med de mange forlystelser

Hvor mange vandrutsjebaner kræver den perfekte familieferie? Hvis svaret er MANGE, så vil du og din familie elske Hotel Royal Seginus. Her er flere forskellige vandland for både mindre børn og ældre/voksne. For de yngste er her desuden en splash-park, som er en slags legeplads og swimmingpool i ét. Foruden talrige swimmingpools og vandrutsjebaner har hotellet også sin egen forlystelsespark med radiobiler og et pariserhjul. For de voksne er her flere forskellige wellness-faciliteter, så her er også rig mulighed for at slappe af. Hele herligheden er naturligvis med Ultra All Inclusive, og så er der desuden mulighed for, mod betaling, at gå på opdagelse mellem hotellets mange øvrige restauranter, som bl.a. omfatter en sushi-restaurant, et steak house og en tyrkisk restaurant. Du kan læse mere om hotellet og se flere billeder her.

Hotel Titanic Mardan Palace i Antalya – Lara – Luksusferie

Er det en pool eller en meget luksuriøst udseende inderhavn? Det er den første tanke, der farer gennem hovedet, når du for første gang kigger ud over Hotel Titanic Mardan Palaces ENORME poolområde. Det er dog ikke kun hotellets gigantiske poolområde, der kan få dig til at tabe underkæben – det kan også hotellets mange faciliteter, den fantastiske service og indretningen, der med lethed giver associationer til at bevæge sig rundt på en sultans palads. På Hotel Titanic Mardan Palace i Antalya er du så langt væk fra det velkendte skandinaviske ”Lidt – men godt”, som du kan komme. Værelserne er pompøst indrettet med farverige detaljer, her er intet mindre end 17 forskellige barer at vælge i mellem og All Inclusive-buffeterne bugner af  alverdens lækkerier. For børnene findes der talrige aktiviteter, som både er målrettet mindre børn og teenagere. Hotellets wellnesscenter er et kapitel for sig. Her kan du lade dig forkæle med en lang række lækre behandlinger, og her er desuden fitnessfaciliteter, som hjælper dig til at holde formen ved lige i løbet af ferien. Du kan læse mere om hotellet og se flere billeder her.

Hotel Kadikale Resort i Turgutreis – En skøn familieoase

Hotel Kadikale Resort er et hotel, hvor gæsterne kommer igen år efter år. Og det er med god grund! Hotellet er en skøn oase med en helt fantastisk beliggenhed på Bodrum-halvøen i det vestlige Tyrkiet.  Fra hotellet har du en storslået udsigt over det Ægæiske hav, og når man ligger ved poolen og nyder den smukke udsigt, kan man virkeligt mærke, hvordan skuldrene sænker sig, og man slapper af. Med All Inclusive, vandrutsjebane, en fantastisk beliggenhed lige ved vandet og masser af faciliteter til både underholdning og afslapning, har Hotel Kadikale Resort alle ingredienserne til en fantastisk familieferie. Du kan læse mere om hotellet og se flere billeder her.  

Hvor dejligt at møde dig! Jeg hedder Dicte, 28 år gammel og rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at rejse og nyder at fortælle om mine oplevelser. Til dagligt bor jeg i København med min kæreste og hund. Vi går meget op i god service, kvalitet og elsker godt mad og vin. Vi rejser ofte med venner og nyder friheden i at tage tingene i vores eget tempo.
02 januar, 2022

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar