Forfatter |Publiceret den 10 august, 2017|2.6 min læsning|

Du står i lufthavnen – alt er pakket og kufferterne er fyldt til bristepunktet, og alligevel bliver du ramt af den nagende tvivl; Hvad har jeg glemt?! Heldigvis kan de fleste ting købes på destinationen, men man kan alligevel godt ærgre sig over at bruge tid og penge på ting, som burde have været pakket hjemmefra. Derfor har vi samlet en liste over 10 ting, du skal huske at pakke, når ferien står for døren.

Opladere

En uges ferie kan hurtig blive lang – og ikke på den gode måde – hvis både mobiltelefon, tablet og evt. computer bliver sat ud af spillet allerede inden for det første døgn.  

Kamera

Et billede fra den fantastiske tur gennem Samaria-kløften på Kreta eller af børnene ved havnen i Alanya er bare ikke det samme, når det er taget med en mobiltelefon, særligt ikke hvis du også har glemt opladeren – Så husk kameraet.  

Solcreme

Solen er bare skrappere syd på. Solcreme kan købes i de fleste minimarkeder, men vil du være sikker på, at den ikke er fra sidste sæson, og at den er blevet testet efter danske standarder, så kan det anbefales at pakke solcremen hjemmefra.  

Badetøj

En badeferie uden badetøj – den er ikke helt god! Det kan lade sig gøre at købe badetøj på de fleste destinationer, men det er ikke sikkert, at de skrigende farver og det storblomstrede mønster falder i din smag.  

Pas

Husk altid dit pas! Og husk at tjekke i god tid at det er gyldigt. På visse destinationer skal passet være gyldigt op til flere måneder efter hjemrejse.

Medicin

Endnu en af de vigtige. Selvfølgelig findes der apoteker på destinationen, men det kan være vanskeligt at fremskaffe særlig receptpligtig medicin.  

Tandbørste og tandpasta

Det er bare så ærgerligt at skulle ud at købe tandbørste og tandpasta, og måske har det lokale minimarked ikke din favorittandpasta.  

Solbriller

Vi elsker solen – alle andre steder end i øjnene.  

Rejsehåndbog

Rejsehåndbogen har sikkert ligget på natbordet de sidste par uger inden feriens start, og den er uden tvivl rar at have med på ferien.

Kontaktlinser og briller

Den fantastiske udsigt over det krystalklare hav på Mallorca er bare ikke helt det samme, hvis synet er sløret. Hvad glemmer du, når turen går syd på?

10 august, 2017

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar