Forfatter |Publiceret den 21 juli, 2021|3.8 min læsning|

Der er mange måder at spare penge, når familien skal på sommerferie. Først og fremmest kan det selvfølgelig godt betale sig at finde sin ferie billigt på nettet. Når det er sagt, så findes der også masser af penge at spare på selve destinationen. Vi har samlet nogle sparetips til ferien – hvem ved, måske bliver der råd til en ekstra ferie!

Vælg All inclusive

En sikker måde at holde styr på feriebudgettet og spare penge er ved at vælge en ferie med All inclusive. Så kan familien spise, hvad de vil i løbet af dagen, og der er samtidig fri adgang til sodavand og alkohol. Planlægger I at bruge meget tid på hotellet, er All inclusive en god måde, hvor på I kan spare penge. Læs mere om All inclusive, og se alle Sunwebs ferier med All inclusive.

Spis væk fra hovedgaderne

Hvis du gerne vil opleve den lokale kultur og smage på det lokale køkken, så kan der også være penge at spare her. Langt de fleste destinationer byder på spændende og farverige hovedgader med masser af mere eller mindre gode restauranter. Hvis du gerne vil opleve den ægte, lokale madkultur, så kan det dog godt betale sig at søge lidt væk fra musikken og de farverige skilte.

Derudover er der masser af penge at spare ved at søge væk fra de mest turistede områder. Prøv fx at gå ned af de lidt mere ubefærdede sidegader, eller besøg en af restauranterne uden for byen, og få en god madoplevelse til en god pris.

Liggestole og frokost i ét

Hvis du elsker tilbringe de lune sommerdage på stranden, så ved du sikkert, at det koster penge at nyde dagen på en liggestol. Dertil kommer frokosten, som er uundværlig på en dagstur til stranden. Hvis du mener, at du får brug for både liggestol og frokost i løbet af dagen, så kan du med fordel holde øjnene åbne for de strandcaféer. Her kan du sommetider få gratis liggestole, hvis du køber din frokost i caféen. Her kan der ofte være 5-10 euro at spare pr. liggestol pr. dag.

Hold øje med Happy Hour

Efter en dejlig dag på stranden, er det for mange tid til at nyde en kølig drink eller en dejlig kold øl. Dette kan hurtigt blive en bekostelig affære. Derfor kan du med fordel holde øje med, hvornår de lokale barer og caféer har Happy Hour. Her vil du, som regel, kunne få to for éns pris eller også er der halv pris på nogle bestemte drikkevarer. Hvis der ikke skiltes med noget, kan det godt betale sig at spørge. Spørgsmålet i sig selv vil i visse tilfælde kaste en fornuftig rabat af sig.

Prut om prisen

Mange destinationer byder på hyggelige, små butikker, som sælger alt fra lædervarer og badedyr til håndcremer og t-shirts. Samtidig findes der også forskellige ugentlige markeder i varierende størrelser.

Både i butikker og på markeder kan der være virkeligt mange penge at spare ved at prutte om prisen. Som udgangspunkt får du næsten altid en pris der er for høj, med det formål at du kommer med et modbud. Her kan du komme med et bud, som er lidt under det, som du egentlig vil give for varen. Husk på, at de aldrig sælger noget, som de ikke tjener lidt på – og det skal der selvfølgelig også være plads til!

Spørg de lokale og guiderne til råds

Det kan være spændende at gå på opdagelse selv, når du vil shoppe, spise middag eller finde en god bar, og du kan være heldig at finde et billigt og godt sted. Men hvis du ikke har lyst til satse på held, så kan du med fordel søge vejledning hos dem, der bor på destinationen. Både guider og hotellets reception vil ofte kunne vejlede dig om, hvad der er bedst og billigst på din destination. Hvad er dine bedste sparetips til ferien?

21 juli, 2021

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar