Forfatter |Publiceret den 28 januar, 2022|2.7 min læsning|

Et Ultra All Inclusive hotel i Tyrkiet er en god idé, hvis du er på udkig efter en ferie med 100% service og 100% sol. De tyrkiske badebyer Side, Alanya, Bodrum og Antalya er utroligt populære og skønne feriedestinationer. Er du nysgerrig efter at vide, hvad All Inclusive i Tyrkiet har at tilbyde? Læs nedenfor, hvad du med garanti kan forvente. En stor og omfattende buffet Når du vælger en ferie på et All Inclusive hotel i Tyrkiet, ved du med sikkerhed, at du har valgt en bekymringsfri ferie. Det eneste du skal gøre i løbet af ferien, er at følge din næse direkte til buffeten og/eller en af de mange a la carte restauranter. Lad dig overraske af kokkenes færdigheder indenfor lokale tyrkiske og internationale retter. Er tallerkenen tom? Videre til næste runde! Den diæt må altså vente til efter ferien, for der er alt for meget at smage på. Du finder med garanti noget for enhver smag, og så der selvfølgelig også masser af muligheder for de små.

Hotel Fodele Beach & Waterpark Holiday Resort ***** – Fodele, Kreta

Hyggesnacks til den lille sult? Er du typen, der bliver en smule snacksulten imellem de typiske måltider? Bare rolig, det er der også tænkt på. Det er ikke for ingenting, at der er tale om en All Inclusive ferie. På de fleste hoteller i Tyrkiet er snacks, is og te med tyrkiske delikatesser også inkluderet i prisen. Glem alt om at skulle handle, “mooor, hvad skal vi spise?” eller ”jeg er sulten”. Her vælger alle præcist, hvad de kan lide. Underholdning og aktiviteter Du elsker dine børn, men det er også rart at have et øjebliks stilhed (især når du er på ferie). Det er der selvfølgelig også sørget for. Hele dagen er der spændende aktiviteter for børnene i miniklubben. For voksne er der ofte også masser at lave, fx vandsport eller Beach volleyball. Husk at få brugt noget af al din energi – så er der mere plads til maden! Nyder du de sene timer? Om aftenen er der masser af sjov med dans og musik. Xperience Hotel Arcanus Side Resort ***** – Side, Tyrkiets sydkyst Det ultimative poolområde Selvfølgelig er en stor, afkølende swimmingpool et must på din ferie i det solrige Tyrkiet. Men hvorfor nøjes med én, når de fleste hoteller i Tyrkiet er udstyret med en håndfuld! Find lige præcist den pool, hvor du faktisk har lyst til at flyde hele dagen på en luftmadras med en cocktail i hånden. Lækkert! Og endnu engang, skal børnene aktiveres? Mange hoteller har deres eget vandland med vandrutsjebaner, hvor både store og små kan have det sjovt. Hotel Atrium Platinum ***** – Rhodos, Grækenland Glæder du dig pludseligt også til en All Inclusive ferie i Tyrkiet? Se vores store udvalg af All Inclusive tilbud på Sunweb.dk.

Lad mig tage dig med på eventyr. Jeg hedder Dicte, 29 år gammel og rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at rejse (+20 flyrejser om året) og nyder at fortælle om mine oplevelser. For mig betyder komfort, god service, kvalitet og gastronomiske oplevelser meget, når jeg rejser. Jeg rejser både alene samt med venner og kollegaer, og nyder friheden i at tage tingene i mit helt eget tempo. Hvor drømmer du om, at din næste rejse skal gå hen?
28 januar, 2022

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar