Forfatter |Publiceret den 10 februar, 2020|3.4 min læsning|

Fordelene ved at arbejde i marketingafdelingen på et rejsebureau er MANGE! Hverdagen er fyldt med lækre billeder af skønne hoteller og smukke strande, og man får med jævne mellemrum mulighed for at opleve de mange spændende rejsemål ved selvsyn. Når jeg fortæller folk omkring mig, hvad jeg laver, bliver jeg nogle gange mødt med spørgsmålet:  ”Er der overhovedet nogle ulemper ved dit job? Og ja, det er der. Man bliver helt enormt kræsen, når det kommer til ferie, fordi man ustandselig bliver bombarderet med det ene lækre hotel efter det andet! Derfor var forberedelsen til min seneste ferie med familien lidt af et arbejde, for listen af krav, der skulle opfyldes af både destinationen og særligt af hotellet, var lang. Det skulle være luksuriøst, børnevenligt, med All Inclusive og lige ved stranden. Samtidig skulle det ligge et sted, hvor vi nemt kunne komme ud og opleve noget. Valget faldt på Hotel Mitsis Laguna Beach Resort & SpaKreta.

Høje forventninger klar til indfrielse

Forventningerne var høje – og jeg skal love for at de blev indfriet. Allerede ved ankomst blev vi klar over, at det her var et sted, hvor gæsternes forventninger blev taget meget seriøst. Efter vi havde tjekket ind, holdt en lille golfbil klar til et køre os den korte tur til vores værelse. Værelset havde en god størrelse, en stor balkon og en skøn udsigt over havet, og så var det pænt indrettet med diverse romantiske detaljer og de blå og hvide farver, som ofte findes i Grækenland.

Buffet der kræver strategisk overblik

Efter vi havde inspiceret værelset, nærmede vi os aftensmadstid, og trods de mange forskellige a la carte restauranter blev vi enige om at starte vores All Inclusive ferie i den store buffetrestaurant. Det skulle dog vise sig at være lidt af en udfordring at gå turen til restauranten. På vejen passerede vi nemlig flere swimmingpools, hvilket øjeblikkeligt satte gang i børnenes lyst til at bade og prøve vandrutsjebanerne. Velankommet til buffetrestauranten blev vi vist hen til et bord og kunne herefter gå ombord i det enorme udvalg af lækre retter. Her var noget, vi alle kunne lide. Da vi nåede til dessertdelen af buffeten, blev vi enige om, at det store udvalg på buffeten krævede, at vi gik mere strategisk til værks, hvis vi skulle nå at smage alle vores favoritter. De følgende dage fik vi også besøgt hotellets a la carte restauranter, hvor vi bl.a. fik serveret sushi og stenovnsbagt pizza. Også poolbaren med lækre kager, drinks og store, friskbagte pandekager med alverdens fyld blev flittigt besøgt både i løbet af dagen og som et sidste stop, inden vi gik i seng.

Udflugter på Kreta

Efter et par dage på langs ved poolen og stranden blev vi enige om, at det var på tide at udforske området. I receptionen kunne vi nemt og overraskende billigt leje en bil nogle dage, og den blev endda leveret lige til døren. De næste par dage blev brugt på at opleve Kreta, og sikke meget der er at opleve på den dejlige græske ø i form af dejlige strande, hyggelige byer og historiske og kulturelle seværdigheder. Selv om det er et must for mig at tage ud og opleve destinationen på min ferie, så må jeg indrømme, at jeg var lidt vanskelig at lokke væk fra hotellets afslappende omgivelser – så jeg kan klart anbefale, at tage et ekstra kig på Mitsis-hotellerne næste gang ferien går til Grækenland.            

10 februar, 2020

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar