Costa Cruises - Costa Firenze

Costa Firenze

Costa Firenze

Fra en espresso på Piazza della Signoria til et kulinarisk højdepunkt i Ristorante Casanova og fantastisk italiensk is hos Dolce Vita. Ikke kun navnet, men også atmosfæren ombord på Costa Firenze er inspireret af den toscanske by Firenze's skønhed.

Costa Firenze er det nyeste krydstogtskib fra Costa Cruises. Det er et skib i det italienske krydstogtselskabs Vista-klasse med godt 2.136 kahytter og plads til 5.246 passagerer spredt over elleve dæk. Krydstogtskibet er helt indrettet i italiensk renæssancestil med marmorsøjler og italienske skulpturer i skibets store atrium Piazza della Signoria, og det sort-hvide interiør i Ristorante dei Medici, som er inspireret af Santa Maria del Fiore kirken og den florentinsk rosenhave Giardino delle Rose.

Du vil intet mangle ombord på dette atmosfæriske krydstogtskib. Tag en dukkert i La Laguna, en vandpark i flere etager med to rutsjebaner. Nyd solnedgangen på Versilia soldækket eller shop till you drop i Galleria. Imens kan de helt unge gæster boltre sig i Adventure Rope Garden, Squok Club eller Teen Zone på deres krydstogt. Om aftenen kan du afslutte en herlig dag med de fantastiske shows ombord.

Skibsfakta

Jomfrurejse2020
Gæster5200
Besætning1278
Dæk18
Bredde
36
m
Længde
323
m
Tonnage
135225
BT
Hastighed
23
knob

Costa Firenze

Nyd solen på den 500 meter lange promenade, gør et fund i shoppingområdet Portobello Market og tilfredsstil dine smagsløg med italienske delikatesser. Costa Firenze er et flydende ferieresort udformet som en underholdende drømmeverden for store og små.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Poolparties, natklubber, dansegulv med livemusik og Las Vegas-inspirerede shows gør det svært at kede sig ombord.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe