Sydamerika

Forkæl dig selv med en fest for sanserne på et episk krydstogt i Sydamerika. Fornem rytmen af over tusind års historie og kultur, mens du nyder den fantastiske mangfoldige natur og de mange egnsretter.

Krydstogt i Sydamerika
Krydstogt i Sydamerika

Krydstogt i Sydamerika

På et så varieret kontinent som Sydamerika kan det være svært at vide, hvor du skal begynde. En sejltur op ad Amazonfloden bringer dig tæt på regnskoven og den oprindelige befolkning, som lever her. Galapagosøerne ud for Ecuadors kyst er et must for dem, som elsker udendørslivet; og tilføj hiking til Machu Picchu til. En 'Rundt-om-Hornet-cruise’ tager passagererne med fra Brasilien til Argentinas sydligste spids, inden turen går gennem Chiles fjorde.

Spektakulære stunder, betagende natur og unikke oplevelser fra skib til land vil inspirere og overraske dig. Nyd eventyret på et spændende krydstogt i Sydamerika, og vend genfødt tilbage!

Et magisk krydstogt i Sydamerika, et af de mest mystiske og forunderlige kontinenter i verden, er en sansernes fest. Oplev kulturen og historien, nyde de varme smil fra den venlige lokalbefolkning, fantastisk vin og skønne retter, tangoens dans og musik på en krydstogtferie i Sydamerika.

Er Sydamerika alene ikke lige noget for dig? Se også vores andre krydstogtdestinationer eller besøg Sydamerika på et krydstogt jorden rundt, og kombiner oplevelsen med andre verdensdele.

Havne

Din søgning gav følgende resultat