Et krydstogt jorden rundt tager dig til de smukkeste steder i verden

Et krydstogt som bringer dig til alle dele af verden

Fascinerende oplevelser vil fylde hvert et øjeblik på dit krydstogt jorden rundt - såvel om bord som på land. Fra dit krydstogtskibs behagelige elegance til en bred skala af aktiviteter og underholdning - der er stor sandsynlighed for, at du vil opleve dit foretrukne verdenskrydstogt direkte om bord på skibet.

Rederierne med de smukkeste krydstogter jorden rundt

Nogle af rederierne er kendt for deres fantastiske krydstogter, som tager dig jorden rundt. Her kan du få et overblik over rederierne. Derefter kan du nemt og hurtigt booke dit krydstogt hos Sunweb.

Derfor er et krydstogt jorden rundt den allersmukkeste rejseoplevelse

Dit livs eventyr
Ingenting bliver bedre end oplevelsen af et krydstogt verden rundt. Venskaberne blandt gæsterne, de fælles oplevelser i fascinerende havne rundt omkring i verden, og festerne og fejringerne om bord og i land gør dette til et sandt eventyr, som alle bør opleve mindst én gang i deres liv.

Eksklusive oplevelser
Nyd de specielle aktiviteter, der er unikke for denne episke rejse. Mere end 50 internationale gæsteunderholdere vil få dig til at le. Deltag i cocktail- og temafester på dækket, se lokale folklore shows, nyd de herlige officersmiddage, mindemenuerne, madlavningskurser med de bedste kokke og meget mere.

Friske verdenssmage
Køkkenet er designet til helt friske retter - tilberedt fra grunden med lokale ingredienser. Ud over de lækre signaturretter, som krydstogtskibe er kendt for, vil du bliver beværtet med smage og indflydelser fra de traditionelle køkkener på den destination, som du besøger. Det bringer nogle af verdens lækre smagen om bord.

Uforglemmelige havne

Du vil ikke kun opleve nogle af verdens mest berømte lande og byer, fra Dubai til Sydney, du vil også have chancen for at gå i land i de mindre besøgte havne, såsom Venedig, Ashdod i det hellige land og Mindelo, Cape Verde.

Din søgning gav følgende resultat