Krydstogt Santos

Santos: En uforglemmelig destination på dit krydstogt

Santos er måske nok den smukkeste brasilianske havneby, som du besøger på dit krydstogt. Fantastiske strande og det pragtfuldt restaurerede historiske centrum: Du vil nyd hvert sekund i Santos.

Krydstogtdestination Santos

Santos blev rig på at eksportere kaffe. Og det kan man stadig se på den velstand, som byen emmer af. Skibe lastet med tønder af kaffebønner sejlede fra havnen til resten af ​​verden for at imødekomme den enorme efterspørgsel efter det sorte guld. Du kan besøge kaffemuseet for at få større indsigt i kaffens historie eller lære at lave en kop kaffe som en ægte barista.

Santos er også uløseligt forbundet med fodbold. Den kendte spiller Neymar startede sin fodboldkarriere i Santos FC – noget som beboerne stadig er meget stolte af. Og den brasilianske fodboldhelt Pelé spillede her i årevis; grunde nok til at besøge klubbens stadion. Men glem ikke at nyde den fortryllende udsigt over byen fra Monte Serrat, fare vild i de gamle gader i centrum eller tage den flotte historiske sporvogn for at opleve byen. Santos er en alsidig krydstogtdestination på dit krydstogt.

Seværdigheder i Santos

Coffee Museum
Monte Serrat
Ponta da Praia Beach
Linha Turística de Bonde

Coffee Museum

Førhen blev der handlet kaffe på denne kaffebørs. Nu er det et museum, der er helt dedikeret til kaffens historie i Brasilien. Her kan du se gamle kaffemaskiner og forskellige typer kaffe.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer