Krydstogt Rio de Janeiro

Rio de Janeiro: En farverig start på dit krydstogt

Rio de Janeiro er en farverig topdestination. Omgivet af regnskov, bjerge og gyldne strande og naturligvis kendt for sit brusende karneval.

Krydstogtbestemmelse Rio de Janeiro

Med den berømte statue Cristo Redentor, som våger over byen fra toppen af bjerget Corcovado, er Rio de Janeiro en af de mest ikoniske byer, som du besøger på dit krydstogt. Friluftsentusiaster kan forkæle sig selv i Rio med vandring, cykling, sejlads, surfing og klatring. Alt er muligt. Du kan også nyde udsigten uden at klatre. Tag svævebanen til toppen af ​​Pão de Açúar og nyd udsigten over Rio, også kendt som Cidade Maravilhosa: den fantastiske by.

Når man tænker på Rio, tænker man naturligvis på mere end blot en smuk udsigt. Byen er også hellig grund for fodboldfans. For eksempel er mange legendariske fodboldkampe blevet udkæmpet på Maracanã Stadion. Og Rio er selvfølgelig synonymt med karneval. Besøger du byen i februar? Så kan du selv opleve det. Men du kan også fornemme karnevallets sprudlende atmosfære på andre tidspunkter. Besøg eksempelvis den verdensberømte strand Copacabana strand eller udforsk Rios rige natteliv.

Seværdigheder i Rio de Janeiro

Sukkertoppen
Parque Nacional da Tijuca
Cristo Redentor
Ipanema Beach
Copacabana

Sukkertoppen

Du tager svævebanen op til toppen af Sukkertoppen for en uforglemmelig udsigt. Det er et must-do i Rio at se Cristo Redentor stråle i det fjerne. Desuden har du en pragtfuld udsigt over byen i fugleperspektiv. Tag afsted tidligt om morgenen for at undgå travlheden, eller planlæg et besøg tidligt på aftenen for at få den smukke solnedgang med.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer