Krydstogt til Montevideo

Krydstogt til Montevideo

Uruguays hovedstad Montevideo er en feriedestination, som har det hele: brusende atlanterhavsstrande, UNESCO-verdensarv, og fantastisk vinland. Selvon om byen ligger geografisk tæt på Buenos Aires, føles Montevideo mere som ukendt terræn i forhold til de andre destinationer, du vil besøge på dit krydstogt i Sydamerika.

Krydstogt til Montevideo

Montevideo er en velbevaret hemmelighed på trods af et indbyggerantal på over en million. På dit krydstogt til Uruguay vil du opdage, at Montevideo har en fin balance mellem strandliv og en spruldnende teater- og kunstscene. Kosmopolitisk og på samme tid jordnær, ru i kanterne og alligevel intellektuel. Det er en by med modsætninger, som på en eller anden måde giver fuldstændig mening. Hvad enten du ønsker at slentre rundt i markedshallen Mercado del Puerto eller udforske Uruguays største samling af malerier i Museo Nacional de Artes Visuales, betyder et krydstogt til Montevideo, at du kan vælger blandt mange forskellige typer af oplevelser. Tempoet i Montevideo er mindre hektisk, end hvad du måske er vant til, men det gør netop byen til den perfekte feriedestination. Her kan du nemt finde roen.

Montevideo i Uruguay er en af vores favoritter på et krydstogt i Syfamerika.

Montevideo Cruise Terminal

Bugten, som Montevideo er beliggende i, er en af grundene til byens placering. Den giver naturlig beskyttelse til skibe og både. Nu er der dog to moler, der beskytter havneindsejlingen mod bølgerne. Den naturlige havn gør, at byen kan konkurrere med den anden store sydamerikanske havn i Río de la Plata, havnen i Buenos Aires.

Wikipedia for Port of Montevideo

Seværdigheder i Montevideo

Museo Nacional de Artes Visuales
Playa Verde
Vinsmagning
Ciudad Vieja (Old Town)
Honda Beach

Museo Nacional de Artes Visuales

Museo Nacional de Artes Visuales, som har en af de største samlinger af uruguayansk kunst i verden, er et must på et krydstogt til Montevideo for dem, som elsker sydamerikansk kunst. Museet fremhæver kunstnere, der er ignoreret eller undervurderet af store dele af kunstverdenen. Gå ikke glip af de skiftende udstillinger under dit besøg i byen.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer