Krydstogt Yokohama

Yokohama: En trendy destination på dit krydstogt

Yokohama er den andenstørste by i Japan. Alligevel er her meget mere roligt end i Tokyo. Byens mærkværdige museer og det hippe natteliv gør helt sikkert byen mere end et besøg værd.

Krydstogtdestination Yokohama

Yokohama var en af ​​de første japanske byer, der åbnede op for handel med Vesten i midten af ​​det 19. århundrede. Som et resultat voksede døsige Yokohama hurtigt til den kosmopolitiske havneby, den er i dag. Perfekt på dit krydstogt! I Yokohama er de tossede med museer, især de mere usædvanlige. Hvor ellers kan du finde et Cupnoodles Museum? Et museum, der udelukkende er viet til, ja, nudler. Eller besøg Tin Toy Museum, hvor du kan forundres over legetøjet; alt sammen af ​​tin. For togentusiasterne blandt os er der Hara Model Railway Museum med den største samling af modeljernbaner i verden.

Nysgerrig på at vide, hvordan det var at rejse på et krydstogtskib for næsten 100 år siden? Gå ombord på Hikawu Maru: et luksuskrydstogtskib fra 1930'erne, som Charlie Chaplin engang sejlede med fra Japan til Amerika. Det moderne Yokohama finder du i Minato Mirai. Denne "fremtidens havn" var engang et forsømt skibsværft. Nu kan du shoppe, spise, nyde udsigten fra pariserhjulet eller besøge Yokohamas højeste bygning. Du vil ikke kede dig et sekund i Yokohama på dit krydstogt til Asien

Seværdigheder i Yokohama

Cupnoodles Museum
Hara Model Railway Museum
Hikawa Maru
Minato Mirai

Cupnoodles Museum

Kan man dedikere et helt museum til nudler? Ja, det kan man. Dine børn vil ikke blive til at hive væk fra det interaktive Cupnoodels Museum. Her kan du selv lave nudler, designe din egen nudelskål og se, hvordan nudler fremstilles på rundvisningen gennem fabrikken.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer