Asien

Asien, hjemsted for nogle af verdens ældste civilisationer, er en harmoni af utallige kulturer og historier, hektiske byer, rolige landskaber og fortryllende templer og helligdomme. Et krydstogt i Asien er ikke bare en rejse fra den ene spændende havn til den næste; det er en invitation til at udforske nogle af verdens mest bemærkelsesværdige destinationer på et uforglemmeligt krydstogt.

Krydstogt i Asien
Krydstogt i Asien

Krydstogt i Asien

Sejl i gondol gennem berømte Hakone National Park i Tokyo, oplev Hongkongs brusende natteliv eller sejl op ad Singapores maleriske flod med stop ved to af byens ældste templer. Lad dit krydstogtselskab føre dig til nogle af verdens mest spændende destinationer på et krydstogt til Asien.

Oplev rismarkerne i tågen på landet og de kosmopolitiske byer med deres neonlys. Asien har fascineret og forundret besøgende i århundreder. Blandingen af kontinentets energiske byer, traditionel arkitektur og eksotiske landskaber vil overvælde og glæde dine sanser. Udforsk et tropisk paradis i Thailand, hvor du kan snorkle ved Phi Phi-øerne eller sip-line gennem regenskoven i Chiang Mai.

Spring ombord på et krydstogt i Asien for at se Himlens Tempel i Beijing eller forcér Den Kinesiske Mur. Besøg kalejdoskopiske Tokyo, og fornem rytmen af byens hurtige hjerteslag i Shibuya Crossing. Gå gaderne tynde i Kuala Lumpur i Malaysia, og smag streetfood-klassiekere som nasi lemak - kokosris krydret med sambal og stærk sauce sammen med stegt kylling - eller vandr gennem de tågedækkede rismarker i Vietnam.

Et krydstogt i Asien er en perfekt blanding af luksus ombord og kulturel diversitet på land!

Er Asien ikke lige dig? Se også vores andre krydstogtdestinationer eller besøg Asien på et krydstogt jorden rundt.

Havne

Din søgning gav følgende resultat