Krydstogt fra Mumbai

Krydstogt fra Mumbai

Den største by i Indien, indtil for kort tid siden kendt som Bombay, besidder en energi og en ånd, som kun få byer kan matche. På dit krydstogt til Indien giver et stop i Mumbai dig både tusinder af års historie og et moderne, travlt centrum for film og industri. Gå ikke glip af en vandre- eller køretur langs Queen's Necklace, eller Mumbais Marine Drive, hvor du har Det Arabiske Hav foran dig og Mumbais skyline bag dig.

Krydstogt fra Mumbai

Tusinder af års historie er bevaret på steder som Elephanta-grotterne og Chhatrapati Shivaji Maharaj Vastu Sangrahalaya, førhen kendt som Prince of Wales Museum. Tag ud og shoppe i Mumbais butikker langs kaotiske Colaba Causeway. Nip til en gin-cocktail i en af byens mange speakeasy lounges. Besøg smukke Taj Mahal Palace Hotel, hvor berømtheder mødes og tragedier blevet gennemlevet. Tilbring dagen på et Bollywood-set, beundr de store indiske stjerner, eller slap af under den frodige vegetation i Hanging Gardens, et pusterum fra travlhed og larm. Mumbai er en fuld af modsætninger.

Besøg Mumbai på et krydstogt til Asien

Mumbai er en unik by, som du kan besøge på et krydstogt til Asien. Rul ned for at se det aktuelle udbud af krydstogter til Mumbai.

Seværdigheder i Mumbai

Gateway of India
The Chhatrapati Shivaji Terminus
The Elephant Caves

Gateway of India

Gateway of India er en af Indiens mest unikke seværdigheder i byen Mumbai. Det kolossale bygningsværk blev bygget i 1924. Porten ligger for enden af Apollo Bunder i bydelen Colaba, med udsigt over Mumbais havn og Det Arabiske Hav.

Mumbai International Cruise Terminal

Mumbai International Cruise Terminal

Store krydstogtskibe lægger til ved Ballard Pier, hvor krydstogtterminalen omfatter mindre butikker og et vekselkontor. Efter en kort gåtur ud af haven mod Green Gate kan du tage en billigere taxa end ved terminalen. Hvis denne kaj er optaget, kan den tilstødende kaj mod nord anvendes. Hvis du ønsker at gå tilbage til Green Gate, skal du krydse slusen, og pendulvogne skal køre hele vejen rundt om havnen for at sætte dig af ved Green Gate.

Der har i mange år været planer om at udvide og fuldstændig modernisere Mumbais krydstogtterminal.

Hjemmeside for Mumbai International Cruise Terminal

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer