Krydstogt fra Tokyo

Krydstogt fra Tokyo

Se alle seværdigheder i Tokyo på et krydstogt til Japan. Som landets hovedstad er Tokyo det vigtigste forretnings- og finanscenter i landet, men byen har også dybe rødder i historien. I byens hjerte ligger et tætbevosket skovområde, hvor besøgende kan søge tilflugt fra travlheden. Det er også hjemsted for Meiji-helligdommen, og symboliserer adskillelsen mellem det åndelige og det verdslige.

Krydstogt fra Tokyo

Den mest spektakulære måde at opleve Tokyos størrelse er fra luften. Tokyo-tårnet er højere end Eiffeltårnet. Roppongi Hills Sky Deck tilbyder et endnu bedre udsigtspunkt. Hvis du har et begrænset budget, har Tokyo Metropolitan Government Building to gratis udsigtsdæk på 45. etage i begge tårne.

Underholdning

Tilbring aftenen inden dit krydstogt fra Tokyo i Yokohama, og start dit ophold i byen med en lynhurtig gokart-tur! Tag en drink sammen med lokalbefolkningen i en 'mom 'n' pop' izakayas i nabolaget Golden Gai, eller bliv hængende i en af de mange restauranter i Roppongi.

Besøg Tokyo på et krydstogt til Asien

Tokyo er helt sikkert en af de byer, du bør besøge på et krydstogt til Asien. Rul ned for at se det aktuelle udbud af krydstogter til og fra Tokyo.

TOKYO INTERNATIONAL CRUISE TERMINAL

Tokyo nye krydstogtsterminal

Havnen i Tokyo åbnede en ny krydstogtsterminal i 2020, TOKYO INTERNATIONAL CRUISE TERMINAL.

Fra Tokyo Port er der fremragende adgang til forskellige dele af Tokyo, hvor du kan finde masser af kultur, underholdning og mad, samt til land- og luft-indgangene med forbindelser til resten af Japan. Tokyo Port er startstedet for spændende sightseeing-oplevelser i hele Japan.

Du kan nyde en smuk udsigt fra udsigtsdækket på 4. etage.

Website Tokyo International Cruise Terminal

Seværdigheder i Tokyo

Tokyo Tower
Shinjuku Gyoen
Shibuya

Tokyo Tower

Tokyo Tower er en vigtig turistattraktion og Tokyos vartegn. Tårnet er 333 meter højt. Siden tårent blev åbnet for offentligheden, har omkring 150 millioner mennesker besøgt det. Designet er baseret på Eiffeltårnet i Paris, men tårnet i Tokyo er 13 meter højere. Tårnet bliver malet hvert 5. år, og det kræver 28.000 liter maling.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer